A nap sorozatképe: valami nem stimmel ezzel a nővel

2012.08.24. 14:55

Naponta egy képet mutatunk tévésorozatokból, olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, DVD-ket, könyveket nyerjenek.

Egy természetfeletti elemekben bővelkedő sorozatról van szól, ahol két testvér a főszereplő, ők küzdenek módszeresen és kitartóan mindenféle démonok, szellemek, vámíprok és egyéb, rendes horrorfilmből előkerült lényekkel. Humor is van a szériában, de annál több nyomasztó elem, ami miatt nem javallott egyedül nézni éjfélkor, egy ósdi kúriában.

Forrás: homeofthenutty.com

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között egy kétlemezes XXI. század DVD-t, egy három DVD-ből álló Beavis és Butt-Head (szintén bontatlan) csomagot és három darab Vámpírnaplók-könyvet sorsolunk ki.

Jelenleg a kilencedik forduló zajlik, a következő sorsolás szeptember 20-án, hétfőn lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben értesíti, a csomagtot postázza. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.