Különleges adással tér vissza a Maradj talpon!

Vágólapra másolva!
Nem, nem a lukból reppennek felfelé a játékosok: a Maradj talpon! nagy vesztesei térnek vissza a műsorba a szeptember 17-i szezonnyitó adásában.
Vágólapra másolva!

A Maradj talpon! korábbi nagy vesztesei térnek vissza és kapnak újabb esélyt a vetélkedő szeptember 17-i szezonnyitó adásában. Gundel Takács Gábor hétköznap 18.30-tól az M1-en vetített kvízműsorában ezentúl havonta számíthatnak hasonló különkiadásokra a nézők, a szabályok pedig úgy változnak, hogy ne feltétlenül csak a nyeremény összegéért legyen izgalmas a játék.

Forrás: mtv

A kihívó játékos továbbra is az 5. sikeres párbaj után kerül először döntési helyzetbe: kiszállhat a játékból a bankban addig összegyűlt nyereményének felével, vagy tovább kockáztathat a teljes összegért küzdve, amelyhez segítségül egy plusz "életet" is kap. Ha a további játékot választja, legközelebb a 7. kör után dönthet úgy, hogy kiszáll - ekkor az addig összegyűlt pénz háromnegyedével, majd csak a nyolcadik párbaj után viheti haza az addig halmozódott nyereménye teljes összegét, ha mégis úgy dönt, hogy befejezi a játékot.