Indul Horváth Éva új műsora

horváth éva
Vágólapra másolva!
Vasárnap délelőttönként látható az Utazóna a Viasat3-on: egyelőre Magyarország egyes részeit mutatja be, de a stáb tenne kirándulásokat a környező országokban is.
Vágólapra másolva!

Vasárnap délelőttönként látható a Trance-X által gyártott Utazóna a Viasat3-on, az első adás 10.40-kor lesz képernyőn. Mint Horváth Éva, a műsor vezetője az [origo]-nak elmondta, félórás részek készültek, egyelőre Magyarország egyes részeit járták be, de szeretnének télen Ausztriában, majd Erdélyben is forgatni: "Nem csak képernyős munkám van ezzel, a szerkesztői teendőket is magamra vállaltam, és megtanultam vágni is. Az első rész Hajdúszoboszlót mutatja be, azt, hogy mi gyógyvízen túl, milyen aktív kikapcsolódási programok vannak a környéken. Későbbi epizódokban lesz Pécs és környéke, Mórahalom, Győr, Bükkfürdő."

A műsorvezető minden tevékenységben aktívan részt vesz, mindent kipróbál, megkóstol, a sütés-főzésbe is beszáll. "Jóformán csak izgalmas emberekkel tudunk összefutni ilyen utak során, de én az állatokat nagyon szeretem, tetszett a bivalyrezervátum, az ökopark, és a kis szarvasok etetése is kedves emlék" - mesélte Horváth Éva, aki az utazós műsort nagyrészt nyáron forgatta, amikor a szintén a Viasat3-on futó Fátylat rá! is készült.