Gordon Ramsaytől tanulhatnak a TV Paprika nézői

Gordon Ramsay
Vágólapra másolva!
Október 1-én két oktató műsor is indult a TV Paprikán, Gordon Ramsay mellett Anne Burrell vezeti be a nézőket a szakácsművészet rejtelmeibe. 
Vágólapra másolva!

A TV Paprika két új műsorával azokon a nézőkön szeretne segíteni, akik a különböző főzőshow-kat nézve gyakran gondolják, hogy a képernyőn látott ételeket lehetetlen otthon is elkészíteni. A Mindörökké Gordon-ban (Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course) az itthon is jól ismert Gordon Ramsay osztja meg huszonöt éves tapasztalatát: konkrét recepteken keresztül mutatja be a hobbiszakácsoknak azokat a konyhai technikákat, trükköket és praktikákat, amelyeket a neves séfképző intézményekben tanítanak a hallgatóknak.

TV Paprika
TV Paprika

Hasonló a célja az Anne Burrell - Éttermi praktikák otthonra (Secrets of a Restaurant Chef) című sorozatnak is, melyben az amerikai szakácsnő arra tanítja meg a nézőket, hogy kedvenc éttermi ételeiket miként készítsék el a saját konyhájukban. Mindkét műsor október 1-én indult a tévé praktikán, és az egész hónap során hétköznap esténként - 21.20-tól, illetve 22.25-től - lesz látható.