Meztelenül okozott botrányt a brit X-Faktor versenyzője

Staz Nair X Factor
Vágólapra másolva!
A The X Factor egyik csapata, a Times Red vad bulit tartott, az egyik tag meztelenül sétálgatott a versenyzők hoteljében, aminek a fizető vendégek annyira nem örültek.
Vágólapra másolva!

A Times Red nevű fiútrió vigaszágon még bejuthat a brit X-Faktor élő adásaiba - a tizenkét, már biztosan bejutott versenyző mellé az október 6-i adásban választanak egy tizenharmadikat -, de elképzelhető, hogy a csapat mostani attrakciója betett az ottani mentoroknak. Az együttes egyik bulija ugyanis odáig fajult, hogy az egyik tagot, Staz Nairt meztelenül kizárták a szállodai folyosóra a társai, a fiú pedig, ahelyett, hogy saját szobájába próbált volna visszajutni, gyakorlatilag mindenhova bekopogott, nem csak a többi versenyzőhöz - amit az ötcsillagos hotel fizető vendégei közül többen nehezményeztek.

ITV

A The X Factor egyik munkatársa a The Sun magazinnak elmondta, most éppen a Times Red tagjai kerültek zűrbe, de korántsem ők az egyetlenek, akik nem képesek mértéket tartani. Minden versenyző ihat a hotel bárjában, és sokan élnek is a lehetőséggel - a névtelenül nyilatkozó munkatárs szerint "csak kiengedik a gőzt, de öt nap alatt ez már a harmadik alkalom volt, hogy megzavartak más vendégeket, és már a hotel alkalmazottai is jelezték, hogy ez nem mehet így tovább".