Stone korábbi RTL-es műsorokban is pedálozott

stone
Vágólapra másolva!
Nem csak az X-Faktor korábbi évadjában, hanem a Való Világ-ban is láthatta az énekest a tévéző.
Vágólapra másolva!

Stone iparkodott, kitartott, és végül csak bekerült az X-Faktor tizenkettes döntőjébe, Keresztes Ildikó viszi be az élő show-ba (a vasárnapi műsor legszórakoztatóbb, spontánnak tűnő jelenete volt, amikor a kerti padon fekvő mentort mutatták, amint azon sopánkodik, hogy nem tudja, mit vállalt). Elszánt férfiemberről van szó, ugyanis nem először tett próbált, az X-Faktor-ban bukott már el korábbi fázisban, ráadásul a Való Világ 4-ben is megmérette magát Nono nevű párjával.

A VV4-es adatlapja szerint az akcióhősöket és a vörösbort kedveli, a legőrültebb dolog, amit valaha is tett, hogy harmadszor is megnősült. "El akarom oszlatni azokat a nézeteket, hogy aki kopasz és nagy, az mind erőszakos és rossz ember" - áll a szövegben.

Forrás: rtl klub

Stone és Nono a házaspárok-kategóriában indult 2010-ben, de helyettük Gina és Kristóf jutott be a villába. Utóbbi nem volt realitybe való, villámgyorsan kiesett, majd az őt és önmagát gyászoló, apátiába hulló párja is követte, semmi emlékezeteset nem alakítottak - náluk biztos jobb lett volna a valóságshow-ba a hard rockban utazó Stone és felesége.

Olvasnivaló: Nem a hang a fontos az X-Faktorban