Hol lesz látható a SuperTV2?

Vágólapra másolva!
2012. november 2-tól, az indulás napjától elérhető lesz a SuperTV2 és a SuperTV2 HD a UPC, az Invitel és valószínűleg a T-Home kínálatában.
Vágólapra másolva!

A TV2 csoport újonnan induló csatornájának SD és HD felbontású változata is elérhető lesz a UPC kábelhálózatain, a SuperTV2 HD természetesen csak a digitális kínálatban. A SuperTV2 a UPC mellett megjelenhet a műholdas disztribútor, a UPC Direct kínálatában, valamint nem hivatalos információk szerint a T-Home összes platformján is - írta a DTV News. A UPC továbbra is tárgyal az október 1-jén indult RTL II kínálatba illesztéséről a médiaszolgáltatóval.

Sikeresen zárultak ugyanakkor az Invitel és a TV2 közötti tárgyalások, a felek az elmúlt héten megállapodtak a TV2 csoport csatornáinak jövő évi kínálatáról. A DTV News szerint megegyezés született arról is, hogy november 2-ától már az Invitel digitális-kábeltelevízió és IPTV előfizetői láthatják a SuperTV2 adását a családi csomagokban (hogy milyen műsorok lesznek rajta, arról itt olvashat). Az Invitel analóg kábeltelevízió hálózatának technikai fejlesztésével szintén még az idén nézhető lesz a SuperTV2 az analóg kínálatban is, ennek pontos idejéről minden érintett előfizető tájékoztatást kap majd. A felek megállapodtak a jövő évi együttműködésről is: a TV2, a FEM3 és a PRO4 mellett, a tervek szerint már az idén, de legkésőbb január 1-től a TV2HD is fogható lesz az Invitelnél.