Egymás ellen küzdenek a Voice ikerlányai

szécsi ikrek, voice
Vágólapra másolva!
A Voice-ban látott Szécsi Böbe és Saci zenekedvelő családból jönnek, két testvérük van, mindkettő zenél. Kiskoruk óta másképp öltöznek, más iskolába járnak, és szeretik, ha külön személyiségnek tartják őket - ezért is mentek más-más zsűritag mellé.
Vágólapra másolva!

A TV újonnan indult tehetségkutatójában látott Szécsi Böbe és Saci ne azzal hoztak újat, hogy ikrek (mert ezt az X-Faktor már ellőtte), hanem azzal, hogy különböző mestert választottak maguknak, és külön utat fognak járni. Az ikrek közül előbbi a Magna Cum Laude énekesét, utóbbi pedig Somló Tamást kapta mesternek. "Én nem vagyok eléggé felszabadult a színpadon, de szeretnék ebben javulni, ezért választottam a rocker Mező Misit" - mondta erről Böbe a Mokká-ban.

Forrás: TV2

Otthon, a casting előtt megbeszélték az opciókat, továbbjutás esetén tudták, hogy nem volna jó ugyanahhoz a zsűritaghoz kerülni. Sokan mondják, hogy különböző a hangjuk, más dalok állnak nekik jól, de egy énektanárhoz járnak a Voice alatt. A lányok szerint Saci (a képen balról) a hangosabb, erősebb személyiség, ez hangjában is hallatszik. Ő úgy látja, hogy szerint két teljesen külön személyiségről van szó esetükben: a szülők sem akarták, hogy összenőjenek, így más-más óvodába, iskolába jártak, és mindig más ruhába öltöztek.

Olvasnivaló: Csak zene, semmi műanyag - interjú Malek Andreával