A nap sorozatképe: hogy áll a hajad?

sorozatkép
Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk tévésorozatokból, olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, cédéket, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A kép egy forgatáson készült: a keresett krimisorozat főhőse, Carrie Wells az égvilágon mindenre emlékszik, és ezt kamatoztatja is nyomozásai során. Alakítója, Poppy Montgomery már a Nyomtalanul-ban is rendőrnőt játszott, és szeret is olyan nőket megjeleníteni, akik jól elboldogulnak a férfiak világában. Azt csak egy napra próbálná ki, hogy milyen Carrie hihetetlen memóriájával élni, Al Burns alakítójával, Dylan Walsh-sal közös szerelmi jelenetek viszont kifejezetten kedvére vannak. Melyik széria ez?

Forrás: [origo]

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között zenei cédéket, sorozatos könyveket, hűtőmágnekeseket és noteszeket sorsolunk ki, három csomag készül. A Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt sorozathoz köthető ajándékokat a Merlin Communications Magyarország Kft. ajánlotta fel.

Jelenleg a tizedik forduló zajlik, a következő sorsolás szeptember 29-én lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben értesíti, a csomagot postázza. A játékban az Origo Zrt. dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.