Lass Bea: A kritikáktól begörcsöltem

lass
Vágólapra másolva!
A szombat esti produkciókat követően a közönség úgy döntött, hogy Lass Beának kell mennie, ő az, aki nem folytathatja tovább a versenyt. Nem érzi jogosnak, hogy őt küldték haza, s bár nagyot csalódott, nem adja fel célját, hogy elismert énekesnővé váljon. Az [origo]-nak elmondta, mit tartott fontosnak az élő show-k alkalmával a színpadon, és mit csinálna másként, ha újrakezdhetné.
Vágólapra másolva!

Stone-nal párbajozott az RTL Klub tehetségkutatójában, a mentorok nem tudtak dönteni, így a legkevesebb szavazatot szerzett Lass Bea kiesett. Két nappal később már nem bánkódik túlzottan: maximalista nőnek tartja magát, olyannak, aki nem adja fel akkor sem, ha néha csalódnia kell. Úgy gondolja, van hova fejlődnie, és az énektechnika olyan tudás, ami sok munkával elsajátítható: "Mindenképp folytatni szeretném az énektanulást, meg akarom ismerni és ki szeretném tanulni a szakmát. Bízom abban, hogy elismert énekesnővé válok. Megígérhetem, hogy tiszta szívvel, sokat fogok dolgozni azért, hogy elérjem a céljaimat. Nem szoktam feladni semmit, én világ életemben maximalista voltam, úgyhogy nem tántorít el a kiesés."

A dalok mögötti közlést, valamint az előadó lelki és szakmai felkészültségét tartja fontosnak a tehetségkutatóban és minden színpadi szereplésben. "A színészet volt eddig az én pályám, de most egy időre félretoltam, és az éneklést helyeztem az első helyre. Kezdő vagyok még ezen a területen, ha eddig énekelgettem, azt csak ösztönösen csináltam, nem volt mögötte direkt tanulás. Most az a célom, hogy elsajátítsam a technikát és tovább fejlődjek" - mondta.

Forrás: rtl klub

Szerinte adásról adásra fejlődött, ezért rosszul esett neki, mikor a mentorok azt mondták, ugyanolyan szinten van, mint a műsor elején. Ha újrakezdené, máshogy állna a versenyhez és a kritikákhoz: "Gondolkodtam azon, hogy ha visszafordíthatnám az időt, akkor mit csinálnék másként. Először is a kritikákat biztosan nyugodtabban fogadnám, nem venném olyan mélyen a szívemre, mert csak görcsössé váltam tőle. Több önbizalomra lett volna szükségem, jobban kellett volna bíznom magamban, akkor talán a színpadon is erősebb produkciót nyújthattam volna."

Az első élő show után tudatosult benne, hogy az X-Faktor egy komoly verseny, ahol hetente el kell köszönniük egy-egy énekestől. Mindig ott van a versenyzőkben, hogy mi lesz, ha ezúttal pont őt küldik haza, de ezzel a kérdéssel ő direkt nem foglalkozott. "Minden erőmmel arra koncentráltam, hogy maradnom kell, mert nekem ebben a műsorban még dolgom van"- tette hozzá.

Bizonyos produkcióira büszkeséggel gondol vissza, mert énektechnikailag és az előadásmódot tekintve is fejlődést mutatnak, és ennek a műsornak ez a célja: "A mentorházas szereplésem szerintem e tekintetben kiemelkedő, mert saját magamhoz képest erős előrelépést mutat. Egy korábbi élő adásban Nancy Sinatra slágerét énekeltem, és az a produkcióm is jól sikerült. Sajnos nem minden alkalommal sikerült a maximumot adni, de összességében elégedett vagyok az X- Faktor-beli szereplésemmel."

Olvasnivaló: Malek Miklós visszavágott Keresztesnek