Bár az RTL Klub újfent rehabilitálta Stohl Andrást, aki lehetne a VV6 műsorvezetője is, akár, és az előző széria is rendre nyert műsorsávjában, egyelőre kitérő válaszokat adnak az RTL Klub vezetői, ha szóba kerül a reality.

Visszahozta a korábbi Való Világ-ok műsorvezetőjét, Stohl Andrást az RTL Klub az X-Faktor-ban, áll még a VV5-höz is használt épület a Campona Médiacentertől párszáz méterre, a lapok pedig szabályos időközönként feldobják, hogy indítja a csatorna a reality újabb felvonását. A műsor sok százmilliós költségvetéssel készül, roppant idő- és emberigényes, így csak akkor lesz rajt, ha a kutatások is azt mutatják, hogy nagy nézői igény van rá, és szponzorok is beállnak mögé. A csatorna vezetői mindenesetre kiértő válaszokat adnak, ha erről faggatják őket.

"A legutóbbi Való Világ legutóbbi szériája sikeres műsor volt, vezette a saját műsorsávját, de nem volt olyan vonzó, mint korábban az este hétórás műsorsávban. Nem gondolom, hogy soha nem fog visszatérni, de most vannak legalább olyan érdekes, vagy még érdekesebb formátumok a tévézésben" - nyilatkozta az mfor.hu-nak Kolosi Péter programigazgató. "Nem gondolom, hogy elfáradt volna. Az első nagy felfutás után, amikor 2010-ben újra elindítottuk a Való Világ-ot, akkor mindenki azt gondolta, hogy ez rossz döntés volt, mert a műsortípus már elfáradt, a számok azonban minket igazoltak" - tette hozzá.

Forrás: rtl klub

Dirk Gerkens vezérigazgató is hasonlóan vélekedett: "A negyedik szériát majdnem hét évvel az előző után indítottuk el. Éppen ezért soha nem mondjuk, hogy soha nem lesz újabb széria, de most vannak újabb dolgok a tarsolyunkban."

A képen VV Kinga, az ötödik évadból.