Elfeledett sorozatát halássza elő a TV2

Vágólapra másolva!
2007-ben a Hősök első része itthon 41,8 százalékkal mutatkozott be a célcsoportban, ilyen eredményre manapság már egy sorozat sem képes, még az RTL Klubon sem. A később mélybe csúszott Hősök visszatér a TV2-re, egy utolsó évadra.
Vágólapra másolva!

A Hősök december 2-án, vasárnap, 22.55-től végre a 4. évaddal jön a TV2-re, ez egyben a sorozat befejező etapja is - írta a sorozatwiki.hu. A szériának elég mostoha sorsot szánt a csatorna, mert a nagy felfutás után, amint dinamikusan veszítette a nézőket, a TV2 eltette, hosszabb időre jegelte, majd éjjeli, nem sok tévéző által nézett időpontban adta le a folytatást. Egészen elképesztő lenne ma, de 2007 márciusában a TV2-n a Hősök első része 41,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban, 1 millió 8 ezer nézőt a 18-49-es kategóriában.

Forrás: tv2

A sorozatból négy évad, 77 rész készült, az NBC pedig 2010 májusában jelentette be a kaszát a szuperképességekkel rendelkező különleges embereknek. Az USA-ban a közel 14 milliós első évados nézettség a végére 6,5 millióra esett, itthon jóval nagyobb volt a zuhanás, már csak az állandó megszakítás és késői időpontok miatt is.