Napi négy órában képernyőn a Stahl TV

stahl judit
Vágólapra másolva!
Stahl Judit november 26-tól a FEM3 képernyőjén tűnik fel: a TV2-csoport női csatornáján elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként az ő ajánlásával kezdődik, és főképp gyakorlottak számára kínál tematikus programokat.
Vágólapra másolva!

November 26-tól minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal újul meg FEM3, melyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek. A műsorvezető tíz éve cserélte a híradózást a gasztronómiára, és több mint háromszáz saját adás után úgy érzi, elég időt töltött a konyhában, hogy most ő válogassa össze az alapanyagokat, pontosabban a műsorokat a nézők számára egy több órás gasztronómiai utazáshoz. Mindez egy speciális együttműködés keretében valósul meg a TV2-csoport kábeltévéjén - közölte a TV2.

Forrás: fem3

"Olyan műsorokat gyűjtöttem össze, melyek nemzetközi viszonylatban is trendinek, újszerűnek számítanak a gasztronómiai műsorok között. Számos ismert sztárszakács feltűnik majd, de nem ez volt az egyetlen szempont a műsorblokk összeállításánál, hanem az is, hogy jót és izgalmas módon főzzenek" - mondta műsoráról Stahl Judit.