Érthetetlen döntést hozott a Voice mestere

voice
Vágólapra másolva!
Mező a Voice első, péntek este 20.30-kor induló párbajadására összepárosította Veres Mónikát és Fehér Adriennt, az általa  legerősebbnek, legkarakteresebbnek vélt két hang tulajdonosát - csak az a kérdés, miért tette ezt.
Vágólapra másolva!

"Erre nem lehet felkészülni" - sóhajtotta a Magna Cum Laude énekese a Mokká-ban, amikor a várható párosokról beszélt. Kiderült, hogy Fehér Adriennt és Nikát, azaz Veres Mónikát (a képen) párba tette - mint mondta, úgy ítélete meg, hogy a két legerősebb hangot összeengedi, hogy kiderüljön, ki a jobb.

Úgy érezte, hogy a többiek nem olyan felkészültek, rutinosak, így nem lett volna fair velük szemben, ha ők kapják ellenfélnek a két nagyágyút. Talán sokan nem értik ezt a párosítást, hiszen elvileg az lenne a cél, hogy a legjobbak legtovább jussanak, és a kicsik ne a kicsik ellen mérkőzzenek - de nyilván vannak tévészerkesztési elvek is.

Ugyancsak összerakta Pál Dénest és Agárdi Szilvit, Mező magyarázata szerint két hasonló lelkületű embert párosított össze. A dal után ki kellett szellőztetnie a fejét, kiment egy rövid időre a stúdióból, hogy átgondolja döntését. "Valaki sérülni fog. Hat embert el kellett küldeni, de aki kiesett, az is kapott valamit. Hogy egy közhellyel éljek: ami nem öl meg, az erősít" - magyarázta.

Újabb: Hat énekest már hazaküldtek a Voice-ból