Patrick Duffy igaz barátját veszítette el, nagy küzdőnek tartotta Jockey megformálóját. Larry King azért hálás, mert segített neki leszoknia a cigarettáról.

Mint korábban megírtuk, november 23-án, Dallasban elhunyt Larry Hagman, aki tizennégy éven át dolgozott Patrick Duffyval az eredeti, világszerte vetített Dallas sorozaton, majd a TNT csatorna kezdeményezésére igent mondott, és idősen, betegen is vállalta a folytatást. Duffy közleményben jelezte, hogy élete egyik legjobb barátját veszítette el, és a magányt nehéz lesz elviselni, mert Larry mindig a békét és a kényelmet jelentette neki (szemben a sorozattal, ahol a karaktereit állandó harcban álltak). Büszke arra, hogy barátja lehetett, és nagy küzdőként emlékezik Hagmanre.

A színész számos egykori munkatársa írt a Twiterre vagy máshová üzeneteket a haláleset kapcsán. Barbara Eden szerint nagyszerű színész, televíziós ikon volt, Joan Collinst inspirálta az a csodálatos alakítás, ahogy JR-t, azaz Jockey-t hozta. Larry King megköszönte neki, hogy segített leszoknia a dohányzásról, ezért máig hálás Hagmannek, Jesse Metcalfe pedig a színész sármjáról értekezett és közölte, hogy hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy egy képernyőn lehetett vele.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A Hollywood Reporter amerikai filmes szaklap úgy értesült az alkotóktól, hogy a jövő év elején visszatérő sorozat forgatókönyvét átdolgozzák, hogy méltó módon búcsúztassák Larry Hagmant. Az új széria második sorozata az amerikai TNT csatornán január 28-án kezdődik. A megrendelt 15 epizódból az első hatot még Hagmannel vették fel, vele együtt vett részt a forgatáson Patrick Duffy és Linda Gray is.