Spartacust követi Julius Caesar a tévéképernyőn

Vágólapra másolva!
A Starz tévécsatorna nagy sikere a Spartacus, ám a harmadik évad (és egy előzménysorozat) után mégis lezárják. Könnyen elképzelhető, hogy új sorozat indul majd, Julius Caesarral a középpontban.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, a Starz annak ellenére befejezi a harmadik évaddal a Spartacus-t, hogy jó a nézettsége, erős brandépítő, ráadásul sok országba is el lehetett adni. A tévétársaság azonban nem akarja tovább húzni a sztorit annál, mint amennyi van benne, hiszen ugyan rengeteg fickós elemet tartalmaz, mégis egy létező, történelmi szereplőről szól.

A deadline.com szerint azonban a csatorna vezetői úgy gondolják, ha már ott a technika, a ló, a római kori pajzs, kard, akkor praktikus ezeket újra felhasználni, le lehetne forgatni egy másik ókori szériát. A lap szerint Robert Tapert hozta az ötletet, aki a Spartacus mellett is executive producerként dolgozik. Caesar feltűnik majd a Spartacus: War of the Damned-ben, egy ausztrál színész alakítja majd.

Forrás: starz.com

A Spartacus - amelyet részenként hatmillió amerikai néző követ különféle platformokon - 2013 január 25-én tér vissza a képernyőre az USA-ban. Itthon az HBO adja.