Húsevő baktériumok támadták meg a színésznő arcát

hawaii-five o, grace park
Vágólapra másolva!
Grace Park, akit a Csillagközi romboló-ban, a The Cleaner - A független-ben és A határsáv-ban is láthatott a közelmúltban a tévéző, nehezen szokta meg a helyi tempót a Hawaii Five-0 krimisorozat forgatása közben: míg a munka pörgős, intenzív, addig minden más lelassult és békés. Annak nem örül, hogy sok bámészkodó és hatalmas stáb nézi minden pillanatban, annak viszont igen, hogy nincsenek olyan rovarok, mint amilyenekkel Észak-Karolinában találkozott korábban, egy filmezésen.
Vágólapra másolva!

Mi a helyzet a hawaii forgatásokkal, vége az ingázásnak?

Át kellett alakítanom az életemet. Van egy kutyám meg egy csomó cuccom, és nem gondoltam volna, hogy arra kérnek, költözzek ide. Mindent online intézek most, keresek valakit, aki segít ebben nekem, mert nem ismerem annyira a helyet, de közel akarok lenni a tengerhez. Izgalmas, nézegettem a kis házakat: olyanokat, amelyek a vízen vannak, és olyat is, amely a városban. Hawaii drága, mint New York City! Megmutattak egy-két ingatlant, mondták az árát, és én csak arra gondoltam, hogy nekem nincs ennyi pénzem... de nagyon izgalmas, és biztosan találni fogok megfelelőt.

Mikorra kell megoldanod ezt?

Most, vagyis minél hamarabb! És elég vicces, de... én az a típusú ember vagyok, aki szereti, ha minden megvan időben. De ők hawaii időben számolnak: "nemsokára visszatérünk rá, hamarosan beszélünk még". És eltelik egy hét, én pedig New York-i vagyok, szóval, ha valaki azt mondja, hogy nemsokára visszatérünk rá, az tíz percen belül van. Ez számomra nyugtalanító. Úgyhogy ezen a héten le akarom zárni ezt az ügyet.

Forrás: cbs.com

Van rossz oldala a Hawaiin való forgatásnak?

Elméletben olyan ez az egész, mint egy álom - és részben az is -, és nagyon elégedett vagyok. De vannak rossz oldalai is, például az, hogy valamikor heti nyolcvan órát dolgozunk, úgyhogy nem tudjuk élvezni a tenger közelségét, hőségben forgatunk, miközben megpróbálunk fantasztikusan kinézni. Szóval az időjárás egy kicsit nehezíti a körülményeket. Ez nagyon jó hely a nyaralásra, amikor fürdőruhában lehetsz egész nap, de nekem egész nap uniformisban kellett lennem, úgyhogy szörnyű volt, és izzasztó.

Sokat forgattok díszletben?

Egy forgatás legalább hetven százaléka a helyszínen zajlik, és az egész műsor nagyon kötődik Hawaiihoz. A második évadot már a helyszínen forgatjuk, és biztosan furcsa lesz, mert nem vagyok hozzászokva, hogy közönség előtt játsszak. El lesz barikádozva egy rész, ahol forgatunk majd. Alexnek és Scottnak biztosan nem lesz furcsa, mert ők már hozzászoktak ehhez, de nekem nagyon új. Vesz majd a kamera, és velem szemben meg ott lesz az a sok ember, aki mind engem néz, úgyhogy olyan érzésem van, mintha megint színpadon játszanék. Ez nagyon furcsa, mert mindig az jár a fejemben, hogy "ó, engem néznek!" És náluk vannak a kamerás telefonjaik, én meg csak arra gondolok, hogy ó, istenem, mind engem néznek, biztosan felkerülök valahova a YouTube-ra... De ez is kihívás.

Forrás: cbs.com

Mi volt a legnagyobb kihívás a forgatás során - azon kívül, hogy az emberek néznek téged?

Mivel haditengerészt játszom, akinek az a szerepe, hogy megvédje az embereket és elkapja a rosszfiúkat, a legtöbb szövegem katonai kifejezés volt, meg egy csomó koordináta és számok - azt hiszem, ezek megjegyzése volt a legnehezebb. Olyan volt, mint egy párbeszéd, inkább robotszerűen mondtam el, de azért közben próbáltam természetesnek látszani. Szóval eddig ez volt a legnagyobb kihívás.

Kellett valaha Hawaii olyan pontján forgatnod, ahol a rovarok különösen veszélyesek?

Itt nem volt ilyen tapasztalatom, de Észak-Karolinában igen. Éppen egy filmben dolgoztam, két hónapig voltam ott. Csípések voltak az arcomon, elvakartam és elfertőződött, és azt mondták, hogy húsevő baktériumok támadták meg az arcomat, amíg forgattunk. Úgyhogy el kellett hívni egy bőrgyógyászt, hogy nézze meg az arcomat, és próbáljuk menteni a menthetőt sminkkel. 100 százalékos volt a páratartalom, és nagyon sok jelenetem volt - nagyon sajnáltam a sminkest. Annyira rossz volt... mindenki menekült mellőlem, szörnyű volt így forgatni. Nem volt ilyen élményem Hawaiin és remélem, nem is lesz.

Forrás: cbs.com

Milyen a csapat helyzete a második évad kezdetén?

Az első évad végén láthattuk, hogy a Five-0 feloszlik. A csapat minden tagja különböző irányba indult, különböző szakmai és személyes okokból. Nem tudhatod, mi fog történni Dannyvel és az exfeleségével, McGarrettet és Konót le tartóztatták, és Chin Ho visszatért az alakulathoz. Szóval minden megváltozott. Úgy kezdjük a második évadot, hogy nem tudjuk mi lesz a Five-0-val, vagy hogy van-e még egyáltalán Five-0.

Könnyebb a második évadot forgatni?

Sokkal könnyebb. Rájöttünk, hogyan lehet mindent egyszerűen megcsinálni, megismertük egymást, egymás munkastílusát és kapcsolatait. Tudjuk, hogy mire számíthatunk, úgyhogy egyértelműen sokkal könnyebb volt. Kono pedig teljesen más helyzetben lesz, mint ahogy legutóbb láthattuk. Frissen kikerülve az akadémiáról éppen csak, hogy elkezdte felépíteni a saját életét, amelyet aztán hirtelen elvettek tőle. Amikor a második évad elkezdődik, a Five-0 szét van esve, és Konót nem kíméli az élet. Egy másik oldalát látjuk. Az unokatestvére, Chin Ho már szégyent hozott a családra. Most ő van ugyanebben a helyzetben, és ez nagyon rosszul érinti.

Hogy viseli Kono, hogy elvették a jelvényét?

Nagyon izgalmas volt felfedezni a karakterét az évad elején. Az összes problémája és a családját ért szégyen után most újabb nehéz szituációba kerül. Nem tudom, mennyire jó ez neki, de végül ez is formálja. Mind láttuk, hogy mi történik vele, és mindenki eldöntheti, hogy ez jó vagy rossz irányba változtatja. Amikor azt látod, hogy valakit eltérítenek a pályájától, aggódni kezdesz miatta, és úgy tűnik, Kono nem hoz túl jó döntéseket.

Vissza akar menni Kono a csapatba?

Mindegy vágya a visszatérés. A jó ügy érdekében akarja használni mindazt, amit megtanult, azért, hogy segítse az embereket a szigeten.

Forrás: cbs.com

Szereted visszanézni magad a tévében?

Azt kell mondanom, hogy igen. Persze tudom, hogy sokan azt mondják, hogy jaj, nem. Elmondom, miért: régebben játszottam egy sorozatban Christian Slaterrel, és amikor azt visszanéztem, rá kellett jönnöm, hogy vannak rossz szokásaim, amelyekről senki se szólt nekem. Akkor azt gondoltam, hogy istenem, harapdálom a számat egy jelenet közben, és senki se szólt nekem erről... Aztán miután megnéztem néhány részt, úgy gondoltam ez borzasztóan idegesítő, mert minden jelenetben csinálom. Szóval sok mindent tanultam abból, hogy visszanéztem magam. Tudom, hogy sokan nem szeretik visszanézni magukat, de ez nekem segítség, mert olyan dolgokat látok meg, amelyeket más nem.

A Hawaii Five-0 után mi a következő lépcső a karrieredben?

Jelenleg a Hawaii Five-0 van! Sok filmben dolgoztam már, amire nagyon büszke vagyok, és remélem lesz még több - de egyelőre nincs más kilátásban, ez a sorozat áll most a középpontban. Azt tudom, hogy ez olyan, mint egy feltuningolt, új verzió, amely a Danny és McGarrett között lévő kapcsolat miatt tud sikeres lenni - az emberek egyszerűen imádják. Ez a sorozat olyan, mint egy mozifilm, és ilyet már régen láttam utoljára. A nézők megkapnak mindent: van sztori, profizmus és akciójelenetek.

Mit gondolsz az internetes rajongói bejegyzésekről, visszajelzésekről?

Szörnyű vagyok, mert sok színésszel ellentétben én olvasom a blogokat. Van pro és kontra oldal is, és az egyetlen, amit tehetek, hogy a lehető legjobb munkát végzem, és megpróbálok annyi embernek a kedvére tenni, amennyinek csak lehet, de nem tudok boldoggá tenni mindenkit. Úgyhogy egy kis idegesség van bennem.

Elmondod, mi az a tetoválás a bal melleden?

Szanszkrit nyelven van, és azt jelenti, gyógyulás. Ez egy emlékeztető nekem, hogy gyógyítsam meg magam. Jelez nekem, hogy könnyebben túllépjek a múlton, és hogy a jelenben éljek.

Az interjút a Universal Channeltől kaptuk, a második évad előtt készült. A Hawaii Five-O második évadja a csatornán fut, hétfő este 21.20-kor van adásban.

Olvasnivaló: Antal Timit meghökkentő módon reklámozta egy igazi rajongó