Ragaszkodnak a bögyös-harcos csodanőhöz

wonder woman, csodanő
Vágólapra másolva!
A közelmúltban elbukott pilot ellenére feltámad a Csodanő, a Wonder Woman: a CW már felvett egy castingvezetőt, akinek fő feladata lesz megtalálni a főszereplőt.
Vágólapra másolva!

Az NBC-nek 2011-ben eleinte kellett, aztán mégis visszakozott, de a CW nem tett le róla: feltámasztja a Csodanő-t. A Warner Bros. TV és DC Comics kitalálta, miképp lehet elővenni a karaktert úgy, hogy ne mindenki a korábban látott tévésorozatban látotthoz hasonlítsa. A terv szerint eredettörténet lesz, arról szól majd, miképp lett lasszós, különleges képességekkel bíró nővé Wonder Woman.

Friss fejlemény, hogy a CW felvett egy casting direktort, és nevet is adott a projektnek: Amazon a munkacím. A spoilertv.com szerint nem jellemző, hogy szereplőválogatást tartsanak még a pilotberendelés előtt, de most ez történt, ami azt jelzi, hogy a csatorna meg szeretne nézni pár színésznőt, hogy döntsön, melyikre bízzák a nulladik (vagy első) részt. A karakter neve Iris lesz, magas asszonyt keresnek, aki meg tud formálni egy olyan nőt, aki fiatalon katonai kiképzést kapott, de idegenül mozog a modern nagyvárosban, és miközben ártatlan, romantikus figura, azért harcol, hogy a világot szebbé, jobbá tegye.

Wonder Woman a DC Comics képregényhőse volt, 1941 decemberében jelent meg először nyomtatásban. Később animációs sorozat készült róla, és élő szereplős szériát is forgattak, Lynda Carterrel főszerepben, 1975 és 1979 között. A CW érdeklődése annyiban érthető, hogy náluk van a szintén képregényre épülő Arrow, amely nagy siker lett 2012 őszén.