Pataky Attila: Örökéletű fénylények vagyunk

pataky attila
Vágólapra másolva!
Pataky Attila elmondta, hogy Zámbó Jimmy fegyvert fogott rá egyszer, de nem csak ezért nem lettek barátok. A világ hamarosan megváltozik a zenész szerint, aki úgy tudja, hogy nem kevesebb, mint hetvenkét földönkívüli civilizációval vannak kapcsolatban azok, akik a földi életet irányítják.
Vágólapra másolva!

Örökéletű fénylények vagyunk, a maják által jövendölt új világ küszöbén állunk - közölte Pataky Attila a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban. Az Edda frontembere felvázolta, hogy elképzelhető, hogy három-négy napos sötétség után mindenki átmegy az aranyországba, de ezt nem tartja annyira valószínűnek, mert inkább a földi mocskot kell eltakarítani, ez a feladatuk a fénylényeknek. "A bankrabszolgaság nem embernek való, de állatnak sem" - magyarázta, hozzátéve, hogy a soha el nem fogyó államadósságot sem kellene tovább fizetni. "A lélek és a szív birodalma lesz, ami közeleg" - jövendölte.

Hetvenkét földönkívüli civilizációval áll kapcsolatban pár ember (a NASA-tól, titkos társaságoktól?), ráadásul a Föld bolygó üreges, 12 ezer éve lenn él egy civilizáció a mélyben - állítja az Álmodtam egy világot magamnak előadója. Pataky úgy emlékezik, hogy idegen lények többször elvitték, ennek a folyamatnak nyolc éve lett vége.

Forrás: tv2

Patakyt Zámbó Jimmyről is faggatta Hajdú, a zenész elmondta, hogy nem voltak barátok, mert más volt az értékrendjük, ugyanakkor elárulta, hogy egyszer fegyvert fogott rá a 2001 januárjában meghalt énekes.