A megtört Fatima és a szétcsúszott Gyöngyösi Tamás is kiesett a Voice-ból

Vágólapra másolva!
Nika mestere döntésével ment tovább, nézői szavazatokkal a következő körbe jutottak az ikrek. Tartalmas, erős estét hozott az első élő Voice.
Vágólapra másolva!

A TV2 tehetségkutatójának újabb szakaszában 12 énekes lépett színpadra, három-három minden csapatból. A legtöbb nézői szavazatot kapó automatikusan ment tovább a következő körbe, a megmaradt kettőről pedig segítője, felkészítője dönthette el, ki kapjon még esélyt.

A kifejezetten jó produkciókat is hozó estén az első kieső Dózsa Erik volt, ez pedig azt jelentette, hogy a sokáig háttérben maradt Czerovszky Henriett számára folytatódik a verseny. Caramel a vietnami Quant juttatta tovább, a Fekete vonatból ismert nagy visszatérő, az ezen az estén nem annyira meggyőző Mohamed Fatima számára véget ért a móka. Schweitzer Dóra lámpalázasnak tűnt, nem tudta azt nyújtani, ami tud, kiesett, Schwartz Dávid viszont ment tovább a következő körbe. A végére a különös, szétcsúszott mozgású Gyöngyösi Tamás és a hatalmasat éneklő Veres Mónika (az öregebbeknek Nika) maradt, de mesterük helyesen döntött, nem hagyta kiesni az egykori tinisztárt.

Forrás: tv2

Fatima a SuperTV2-n fátyolos, remegő hangon elmondta, hogy szólóalbumra készül. "Nehezebb helyzetből is felálltam már, de mindennek oka van. Ez egy játék, egy verseny, ahol bizonyítani kell, de sajnos most nem tudtam" - magyarázta. Caramel szerint Fatima föladta, de erre az énekesnő csak a fejét rázta. "Soha nem adom fel, soha. Nagyon sok problémám volt, de feladni soha nem fogom. Tudtam, hogy kiesek ma. Szerettem volna még itt énekelni, van még bennem sok minden, de ezen kívül is van élet, ahol meg tudom mutatni, ki vagyok" - búcsúzott láthatóan megviselten.

Olvasnivaló: Az összes mentort lecserélheti az RTL Klub