Újabb Liptai-Tilla show közeleg

sztárok, Nem csinálnak titkot gyerekeik előtt a gyilkos kór lézetéséből a sztármamák, Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Februárban a SuperTV2-n indul a Nagy Duett második évadja, a műsorvezetők Liptai Claudia és Till Attila lesznek.
Vágólapra másolva!

A Nagy Duett 2011-es, első szeonjában olyan párosok énekeltek és táncoltak, mint Árpa Attila és Falusi Mariann, Zoltán Erika és Hajdú Péter, Peller Mariann és Bereczki Zoltán. Februárban újra jön A Nagy Duett, ezúttal a TV2-csoport újabb csatornáján, a SuperTV2-n. Till Attila, aki korábban Tóth Gabival volt párban (a képen), ezúttal műsorvezető lesz.

Forrás: TV2

"Az első évad sikerét látva, az elmúlt másfél évben rengeteg ismert énekes szegezte nekem a kérdést: tervezünk-e újabb szezont, mert szívesen részt venne benne. Jó néhány TV2-es képernyős kolléga is jelezte: látva az adásokat, kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja magát énekesi szerepkörben. Jelentkezőkből tehát nem volt hiány, ezért rendkívül erős névsorral és gyakran igen meghökkentő párosításokkal vágunk neki a műsor következő szériájának" - nyilatkozta Illés Gabriella, a TV2-csoport kábelcsatornáinak kreatív vezetője.

A 2013 februárjában a SuperTV2-n induló műsorban a korábbi zsűri, Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor osztogatja a pontokat. A műsor zenei producere az első évad egyik énekese, Bereczki Zoltán lesz, a szereplők listájából egyelőre még csak Szinetár Dóra neve publikus.