Tatárföldre hívják a Voice szépségét

2013.01.16. 9:08

Husnullina Regina Tatárföldön lép majd fel, Weisz Viktor pedig egyre idegesebb, ahogy közeledik a TV2 tehetségkutatójának fináléja.

Husnullina Regina Somló csapatában van, pénteken angol és magyar nyelvű duettet énekel Weisz Viktorral. "Egyre nyugodtabb vagyok, de eddig is próbáltam úgy tenni, mintha nem lenne tétje a műsornak. A legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy idáig eljuthatok" - nyilatkozta a Mokka január 16-i adásában. Tatárföldön élt korábban, ott volt zenetanárai büszkék rá, és már kapott felkérést, hogy lépjen fel: az énekesnő vállalja, mert - mint mondta - így visszatalálhat a gyökereihez.

A duett másik fele, Weisz Viktor a lány higgadtságával szemben egyre idegesebb. "Érzem, hogy egyre nagyobb a nyomás, de minél közelebb vagy a célhoz, elhiszed, hogy sikerülhet. Reginával közös dalra készülünk, ez még több koncentrációt igényel. Regina amúgy a béke szigete, aki mellett jó lenni: két perc beszélgetés vele elég ahhoz, hogy megnyugodjak" - fejtegette. Weisz arra büszke, hogy nem a mestere kegyelme vitte tovább eddig, hanem mindig a közönség szavazatával jutott a következő körbe. "Nem hittem, hogy ekkora szurkolótábor van mögöttem" - érzékenyedett el.

A show a vége felé közeledik, a pénteki adásban még négyen kiesnek, így a fináléra csak négy előadó marad: minden mestertől egy-egy versenyző lesz a január 25-i döntőben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK