Ki nyeri a Voice-döntőt?

Vágólapra másolva!
A fórumozók és egy korábbi, [origo]-s, tévérovatos szavazás szerint Pál Dénes nyeri a versenyt, de Wágner Tamás, a műsor kreatív producere szerint azonban erre egyáltalán nem lehet következtetni, hisz a fiúk még nem mérettek meg egymással, csak csapataikon belül.
Vágólapra másolva!

"Dénes az elődöntőn kilencven százalékot kapott a nézőktől, azonban ezt a Veres Móni elleni megmérettetésben szerezte, nem a másik három döntős ellen. A nézők nem tudhatják, hogy ez a magas százalék pontosan hány szavazatot takart. Lehet, hogy egy másik versenyző hatvan százaléka számszerűen többet jelent, ezért senki ne vegye készpénznek az eredményt. Ma este mindenki huszonötről kezd, és kizárólag a nézők szavazatai döntik el, hogy ki nyeri a tehetségkutatót" - mondta az [origo]-nak.

Hogy nők nem jutottak be a Voice legjobbjai közé, nem feltétlen jelenti azt, hogy kevésbé voltak tehetségesek a férfiaknál: valószínűleg a voksolók nagy része nő, akik az ellenkező nemre szavaznak - véljük mi. A műsor kreatív producere szerint azonban erre csak következtetni lehet, semmiféle kutatás nincs, ami ezt bizonyítaná, hisz egy telefonszám alapján nem tudni, hogy a szavazatot ki küldte be.

Forrás: tv2