Régi RTL-esek jönnek vissza a Szombat esti lázban

2013.01.28. 14:39

A Csillag születik egykori zsűritagja, Szirtes Tamás, a Celeb vagyok-ban és a más RTL-es realitykben is látott Keleti Andrea, illetve az RTL Klub korábbi arca, Bálint Antónia is szerepel az RTL II-re kerülő Szombat esti láz-ban.

A Szombat esti láz-ban korábban is profi táncosok és ismert képernyősök, celebek alkottak párosokat, így lesz ezúttal is. Az RTL II-t erősítő show-ban Bálint Antónia partnere Angyal András, Dundikáé  Mészáros Máté lesz. Páros alkot Györfi Pál és Práger Kitti, Varga Izabella és Cseh Szakál Tibor, illetve Vastag Csaba és Máramarosi Tünde, aki amúgy öccse, Tamás szerelme. Felbukkant újfent Szilveszter gazda a Házasodna a gazda című műsorból, ő Molnár Andreával táncol, Istenes Bence, akit Südi Iringó tanítgat, illetve Tóth Gabi, aki Markó Róbert oldalán lesz látható.

A műsorvezetők Lilu és Csonka András lesznek (a képen), a zsűriben pedig négyen tűnnek fel: Esztergályos Cecília, Szirtes Tamás, Keleti Andrea, és Tihanyi Ákos mond véleményt - utóbbi koreográfusként dolgozott az X-Faktor-ban és a Csillag születik-ben is.

Fotó: Mudra László [origo]
Lilu és Csonka András (Kattintson a galériáért!)