Josh Radnor valóban keresi gyerekei anyját

Vágólapra másolva!
Miután bejelentették, hogy újabb évadot kap az Így jártam anyátokkal, ahol Radnor karaktere élete párját keresi, a színész szakított Julia Jones színésznővel, így csajozhat tovább, akárcsak Ted, nyolc éve vitt figurája.
Vágólapra másolva!

Mint korábban jeleztük, az Így jártam anyátokkal kap még egy utolsó évadot, sikerült meggyőzni mindenkit a folytatásról. A sorozat készítői attól tartanak, hogy amit kiderül, ki lesz Ted gyerekeinek anyja, tömegesen elfordulnak a tévézők a szituációs komédiától, hiszen az alapszituáció szerint a férfi a jövőben két gyerekének elkezdi mesélni, hogyan jött össze anyjukkal, csak épp a - roppant hosszú, de humoros - előzményekkel, szellemes sztorikkal kezd. Nem biztos, hogy sokan otthagynák az öt megkedvelt karaktert, a laza nőcsábász Barneyt vagy az idealista-álmodozó Marshallt csak azért, mert kiderül, ki mellett horgonyoz le Ted, de a produkció attól tart, hogy az történik majd, mint a Twin Peaks-nél: amint kiderült, ki a gyilkos, erősen megcsappant az érdeklődés a sorozat iránt, majd le is vették a képernyőről.

A sorozat tehát kap még másfél évet, hogy mindenkit kielégítő módon lezárjon minden szálat, Radnor pedig újra kapott pár lehetőséget, hogy az életben is gyakorolja a párkeresést, ugyanis a US Weekly szerint szakított az Alkonyat-ban és a Vészhelyzet-ben látott Julia Jonesszal, akivel egy évig volt együtt. A színész előtte Lindsay Price-szal járt, vele a komédiasorozat forgatásán jött össze.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]