Sorozatban találkozik a Jóbarátok két szereplője

Vágólapra másolva!
Fiktív férj és feleség fut össze a Go On című sorozatban: a Jóbarátok két sztárja, Courteney Cox és Matthew Perry dolgozik együtt utóbbi komédiájában.
Vágólapra másolva!

Kerek tíz éven át dolgozott együtt Courteney Cox és Matthew Perry minden idők egyik legsikeresebb komédiasorozatában, a Jóbarátok-ban, előbbi Monica Gellert alakította, aki aztán hozzá is ment a férfi karakteréhez, Chandler Binghez. A szitkom vége felé már részenként egymillió dollárt kaptak fejenként a szereplők, és a 2004-es finálé után is jóban maradtak, de tévésorozatban együtt nem voltak láthatóak. A Hollywood Reporter híre szerint vége a várakozásnak, áprilisban Cox feltűnik a Go On-ban, Perry új sorozatában.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Matthew Perry

Noha kilenc éve nem futottak össze a stúdióban, mindketten sokat tévéztek. Cox saját sorozatot kapott 2007-ben, Dirt - A hetilap címen, amelyben egy ugyan egy évad után kimúlt, de voltak jó pillanatai. A színésznő később a Web Therapy című sorozatban is felbukkant, játszott a Dokik-ban és a Született szinglik-ben. Matthey Perry hosszabban forgatott A színfalak mögött sorozattal, majd 2011-ben kapott egy sajátot, a Mr. Sunshine-t, amely a nézői közöny miatt hamar véget ért. Tavaly még a Férjem védelmében című sorozatban is volt jelenése, három részben bukkant fel.

Forrás: AFP/Mike Nelson

Páran a csapatból

A Jóbarátok hat tagjából kettő-három néha azért összefutott különféle produkciókban. A Web Therapy Lisa Kudrow főszerepésével készült, ebben felbukkant a már említett Courteney Cox, de David Schwimmer is. Cox dolgozott már a másik kolléganővel is, Jennifer Aniston a Dirt-ben vállalt szerepet, Schwimmer pedig rendezett két részt a Jóbarátok spinoffjából, a Joey-ból, amelynek Mtt LeBlanc volt a főszereplője.