Egy csoportba került Janicsák Veca, Mohamed Fatima, Radics Gigi

janicsák veca, a dal
Vágólapra másolva!
A Dal-ból kihozza a maximot az MTV azzal, hogy hat adásra bontja a válogatást - de a két csatornán (Duna World, M1) elért egymilliós nézettség láttán ez még érthető is. Megvannak a hétvégi csoportok.
Vágólapra másolva!

Lement A Dal három elődöntője, és különös módon a középdöntők következnek. A hétvégi beosztás szerint (a versenyzők neve nem fellépési sorrendben olvasható) Cserpes Laura, Gyurcsík Tibi, Kállay-Saunders András, Keresztes Ildikó, Odett, a Plastikhead, Gáspár Laci, Polyák Lilla, Puskás Peti és Rácz Gergő szombaton küzdenek meg újra a zsűri pontjaiért és a nézők szavazataiért. Vasárnap Agárdi Szilvia és Pál Dénes, Baricz Gergő, ByeAlex, Janicsák Veca (a képen), Mohamed Fatima, Palcsó Tamás, Radics Gigi, a United, valamint Vastag Tamás versenyez a továbbjutásért.

A két középdöntőből négy-négy versenyző jut majd tovább a következő heti műsorba: adásonként két produkció a zsűri döntése alapján, kettő pedig a nézők szavazatai alapján kerül a döntőbe, ahol tehát összesen nyolcan versenyeznek majd azért, hogy Magyarországot képviselhessék az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Néznivaló: tévés blog, sok képregénnyel

Forrás: MTI