Kétszáz forintot nyert, de negyvenmilliót adna

rákóczi feri
Vágólapra másolva!
Február 25-én újraindítja A 40 milliós játszmá-t a TV2, visszatér a csatornához Rákócz Feri. A műsorvezető az [origo]-nak elmondta, hogy nem lottózik, nem költ szerencsejátékra, így jóformán nem is nagyon nyert semmit eddig.
Vágólapra másolva!

Visszatér a TV2-re A 40 milliós játszma, amely a hirtelen támadt űrt próbálja betölteni: a tavaszi vetélkedők, kvízek még nem indultak el a Viasat3-on, a Story4-en, az RTL Klubon pedig pár hete már véget ért A kód.

Rákóczi az [origo]-nak elmondta, hogy nem tesz sokat hozzá a Szerencsejáték Zrt. profitjához: "A szerencsejátékokkal nem állok szorosabb kapcsolatban, nem is lottózom például, de van olyan élményem, ami ehhez köt. Körülbelül 1999-ben esett meg, hogy a barátaimmal söröztünk, és mögöttem egy srác játszott egy nyerőgépen - próbálkozott legalábbis, mert fogalma sem volt, hogyan működik. Nekem sem, de hátra fordultam és besegítettem neki. Megnyomtam egyet a sok villogó gomb közül, és nyertünk: egészen pontosan kétszáz forintot! Ez volt életem legnagyobb nyereménye" - emlékezett.

tv2

A műsorban elsősorban a tájékozottság, olvasottság a fontos, és csak utána nő meg a szerencse szerepe. "Azt hiszem, engem a lépcsőn sem engednének fel, nem jutnék túl a próbajátékon. De viccet félretéve, úgy gondolom, bármilyen témakörben kérdezhetnének, valószínűleg vaslogikával próbálnám keresztülverekedni magam a kérdéseken. A 40 milliós játszma egy nagyon izgalmas játék, ahol már attól, hogy az ember a kezében tart 40 millió forintot, össze lehet zavarodni, ez nagyon sok pénz. De ha a játékosok nem tudják a választ, és a logikát hívják segítségül, sokáig juthatnak" - elmélkedett a műsorvezető.