Liptai Claudia pizsamában vezette A Nagy Duettet

a nagy duett
Vágólapra másolva!
Négy páros már kiesett A Nagy Duett-ből, hat duó még reménykedhet. Az estét az őrültnek kinéző Szabó Győző és az erotikus nővérkének öltözött Király Linda nyitotta, kiesett Gáspár Laci és Erdélyi Mónika, noha nem voltak rosszabbak, mint a többiek. Dukai Regina fellépését nem igazán értettük.
Vágólapra másolva!

19.33. Liptai pizsamában nyitja meg az estét, ezzel viccelődik. Till Attila szerint ha meghúzza a gatyamadzagját, feláll a haja. Szépen vagyunk.

19.44. Király Linda szexi nővérkére vette a figurát, Szabó Győző elmegyógyintézeti ápoltat alakított dala első felében, majd átvedlettek. Kasza értékelése kusza volt, Dobrády szerint viszont jó volt az énekteljesítmény, látott dramaturgiát, vette a pozitív üzenet. "Én már túl vagyok mindenen" - summázta Szabó Győző. 28 ponttal nyitottak, ezzel nem fognak kiesni.

Forrás: supertv2

19.52. Lakatos Márk és Bangó Margit 30 pontot kasszírozott a Hajolj bele a hajamba előadásával, ennél többet itt nem is lehet. A zsűri szerint a stylist pályát tévesztett, neki a színpadon a helye, nem az öltözőben.

20.01. Gáspár Laci Erdélyi Mónika fülét dicsérte, majd a zsűri próbált poénos lenni. "A zenei hangokon kívül semmi nem tud téged megzavarni" - elemezte Dobrády a volt műsorvezető teljesítményét, holott ezúttal elment volna bármely karaokebárban, nem dobálták volna meg. Balázs Klári tündérinek aposztofálta Mónikát, de csak nyolc pontot adott nekik. 26-tal zártak.

Forrás: supertv2

20.18. A TV2 ugyan elengedte a Voice-ban feltűnt Agárdi Szilviát és a tehetségkutatót megnyerő Pál Dénest az MTV-re, A Dal-ba, de gyorsan visszavette őket a SuperTV2-re, miután szombaton nem jutottak be a legjobb négybe: a már ismert versenydallal volt a színpadon a Voice-os páros. Cseke Katinkáék következnek, a Jóban Rosszban híveinek nagy örömére.

20.28. Szexuálisan túlfűtött pszichoanakondának, masszívan beszívott urulógusnak nevezte Kasza a színésznőt, Dobrády ritmikailag elemzett valamit, Balázs Klári az összecsiszolódásról papolt, és adomázott arról, amikor még ő volt a vörös kis nőcske, Korda Gyuri pedig beült mögé hátra a kocsiban, úgy jó negyven éve. Kicsit alázták még a párost az értékekés vége felé, főképp a kamuangol miatt (a Moves Like Jagger volt a dal), de a 27 pont nem rossz.

Forrás: super tv2

20.39. Úgy szórja a pontokat a zsűri, mint bolond pék a lisztet. 28-at kapott Dopeman és Szinetár Dóra. Liptai meg is jegyezte, hogy az érzelmes-érzelgős lassú nagy ugrás a Megyünk lopni után, és valóban, a duett gyerekfotókkal próbálta szavazásra bírni a tévézőket, Dopeman pedig még a lányának is üzent. Még egy vidáman csaholó cuki kiskutya kellett volna a színpadra, piros masnival.

20.56. Az Aserejé volt soron, a Las Ketchuptól. Papp Gergő félállásban matrózként dolgozó selyemfiúnak öltözött, Szulák Andrea pedig úgy nézett ki, mint egy bálba induló, becsiccsentett takarítónő (persze ez semmi a kócos és pizsamás Liptai mellett). A nézőnek jó, hogy a show nem veszi komolyan magát, a párosnak meg jó a maximális 30 pont, így aligha esnek ki.

Forrás: supertv2

21.10. Csézy és Gesztesi is túl van a fellépésen, a Hallelujah 29 pontot és sok bókot hozott nekik. A lista végén Gáspár Laci és Erdélyi Mónika kullog. Innen már a zsűrinek nincs nagy szerepe, a tévézők szavazatai alakíthatják az eredményt.

21.27. Erdélyi Laci és Gáspár Mónika szavazatra szorul - viccelődött Till Attila Liptai nyelvbotlása miatt. Épp Dukai Regina énekel, de valójában senki sem tudja, hogy miért van erre szükség. Illetve de, rájöttünk: indul a Hal a tortán, ő is benne van, kell a promóció a műsornak. Lemezét viszont csak abban az esetben vesszük meg, ha munkát kapunk az elhárításnál, és kémeket kell vallatnunk.

21.33. Kökény Attila és Cseke Katinka áll kiesére. A Jóban Rosszban-hívek bizonyára épp Tamás atya visszatéréséért imádkoznak, összekulcsolt kézzel pedig nem tudnak SMS-t küldeni.

21.38. A nézettség jónak mondható, de kevés voks érkezhet a show alatt, ha a múlt héten Zsidró Tamás és Szandi kiesése három szavazaton múlott.

21.44. Két volt megasztáros, Kökény Attila és Gáspár Laci maradt párjával a színpadon, megmenekült Cseke Katinka, kiesett viszont A Dal-ban is látott Gáspár, illetve Erdélyi Mónika. Till Attila közölte, hogy úgy érzi magát, mint akit megcsaptak egy sokkolóval, Claudia pedig hozzátette, hogy meghajol előttük - de nem tette. A végén Papp Gergő viszont ötvenedszerre is meghajolt az este során, Lakatos Márk pedig vígan markolászta Liptait: itt a vége, folytatás jövő vasárnap.