Nádai Anikó megismételte a Való Világ-búcsút

éjjel-nappal budapest anikó
Vágólapra másolva!
Az Éjjel-nappal Budapest ugyan nem a Való Világ jogutódja, de egy búcsújelenetet egyben átvett a valóságshow-ból.
Vágólapra másolva!

Az Éjjel-nappal Budapest doku-reality, megírt forgatókönyv alapján, de improvizált dialógusokkal zajló történet: nem a Való Világ folytatása, de egy búcsújelenetet jóformán egyben átvett a valóságshow-ból, amely szintén az RTL Klubon futott.

Anikó, aki nagyjából önmagát hozza a sorozatban, és a VV4-ből lehet ismerős a tévézőknek, a sztori szerint számkivetett nyomorúságos pária lett az albérletben, mivel hebehurgya módon lefeküdt egy lakótárs barátjával. Három férfi szavazott maradására, logikusan három féltékeny nő ellene, a megtörten sóhajtozó főbérlőnek kellett döntenie, aki az általános béke a korábbi status quo visszaállítása végett úgy határozott, hogy a fekete hajú csábítónak mennie kell. Anikó persze ingerülten és bőgve pakolt, majd a félkörben álló lakótársaktól épp úgy búcsúzott, mint korábban a párbajra távozók a villalakóktól.

Forrás: sajtoklub.rtlklub.tv

"Te soha nem adtál esélyt, az elejétől kezdve gyűlöltél" - mondta az egyiknek, a VV-sorozatokból ismert fordulatokkal, majd a másikhoz fordult: "Naiv voltál, megbánod majd, hogy nem hittél nekem." Eztán megölelte azt, akit szeretett (épp úgy, mint a Való Világ-ban a kiesőjelöltek), majd elhagyta az objektumot, ugyanolyan kis kerekeken guruló bőrönddel, mint egykor az összes kiválasztott és kihívott a VV-szériákban. Szinte már várta a tévéző, hogy feltűnjön Stohl András vagy utódjai, Sebestyén Balázs, Lilu a lila-sárga stúdióban, hogy derűs arccal faggassa a villalét nehézségeiről.

Néznivaló: Elsőre sikerült Nádai Anikó szexjelenete