Nézzen be a Hannibal magyar szinkronjára!

Vágólapra másolva!
Hamarosan indul a Hannibal az AXN-en, amelyben A bárányok hallgatnak pszichopatája, Hannibal Lecter tűnik fel ismét - de ezúttal fiatalon. Látogasson el a stúdióba, nézze meg, hogyan zajlik egy szinkronmunka!
Vágólapra másolva!

Vegyen részt az [origo] és az AXN közös játékán! A feladat összepárosítani három magyar színészt, magyar hangot, és három színészt a sorozatból, megtippelni, hogy melyik magyar színész melyik karakternek kölcsönzi a hangját. A nyeremény az AXN felajánlásával: a tippelők közül egy szerencsés nyertes ellátogathat abba a szinkronstúdióba, ahol a Hannibal szinkronfelvételei készülnek. A nyertes megnézheti, hogyan zajlik a munka, ki is próbálhatja magát a mikrofon mögött.

A három magyar szinkronszínész: Schneider Zoltán, Rajkai Zoltán, Kaszás Gergő (a képen ebben a sorrendben, balról jobbra). A három karakter, illetve sorozatszínész: Hugh Dancy / Will Graham, Laurence Fishburne / Jack Crawford, Mads Mikkelsen / Dr. Hannibal Lecter.

Forrás: Dömölky Dániel

A helyes megfejtést erre a címre várjuk, "szinkron" néven, március 30-án déli 12 óráig. Sorsolás aznap lesz, a győztest az [origo] levélben értesíti, neve olvasható lesz a tévérovatban március 31-től.

A játékban az Origo Zrt. és az AXN dolgozói, családtagjaik nem vehetnek részt.