Pornós csajok ruhában

2013.03.24. 17:06

A pornósztárok általában nem színészi alakításaikkal híresülnek el, de azért előfordul, hogy megpróbálkoznak olyan szerepekkel is, ahol nem csak a nemi szervükkel kell játszaniuk. Tévésorozatokban is számos pornószínésznő tűnt már fel, közülük mutatunk be tízet: van köztük, aki már tizenhat évesen szexelt kamera előtt, más a ruhaipari technikum és a Trónok harca közötti időt töltötte ki a pornózással.

Sasha Grey

Több mint kétszáz felnőttfilmben játszott, köztük tévésorozatok pornós paródiáiban is (a műfajról bővebben írtunk itt): olyan alkotásokban láthatta őt a közönség, mint a Seinfeld: A XXX Parody, a This Ain't Star Trek vagy a Sasha Grey's Anatomy. A művésznő 2009-ben egy komolyabb színészi munkát is elvállalt Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjében, amire a Törtetők készítője is felkapta a fejét, és hat epizód erejéig szerepeltette sorozatában. Nézze meg itt!

--------------------------

Traci Lords

Hamis születési anyakönyvvel már tizenöt éves korában vállalt meztelen fotózásokat, egy évvel később pedig elkezdte a pornózást is, és két év alatt leforgatott vagy kilencven filmet. Végül kiderült, hogy még kiskorú, így az FBI tiltólistára tette az őt megörökítő videókat - egész pályafutása alatt egyetlen legális pornófilmet készített, ez volt a Traci, I Love You, amelyet Párizsban vettek fel a tizennyolcadik születésnapján. Ezután elment inkább Lee Strasberg híres színiiskolájába, és olyan sorozatokban kapott kisebb-nagyobb szerepet, mint az Egy rém rendes család, a Melrose Place, a MacGyver vagy a Nash Bridges - Trükkös hekusTraci és Al Bundy egy jelenete itt látható

--------------------------

Jenna Jameson

Húszéves kora előtt csak fotózásokat vállalt, de képei a Penthouse-ba és a Hustlerbe is bekerültek - végül ellátogatott egy pornóforgatásra, és megtetszett neki a szakma. Hamar felkapták, rengeteg díjat megkapott, majd Howard Stern filmjében, az Intim részek-ben már ruhában is megjelent. Később őt is láthatták a nézők a Nash Bridges - Trükkös hekus két epizódjában, és olyan realitykben tűnt fel, mint a Paris Hiltonnal forgatott The Simple Life vagy a KISS-frontember mindennapjait bemutató Gene Simmons: Family Jewels.

--------------------------

Sahara Knite

A Trónok harca Armeca nevű szereplőjét játssza, aki az első és a második szezonban is megjelent, összesen négy epizódban. Bár az HBO fantasysorozatában is meztelenre vetkőztették, korábban sokkal durvább alakításai is voltak olyan filmekben, mint a Big Cocks in Her Little Box, a Sperm Filled Sluts 3 vagy az Indian Anal. Talán meglepő, de annak idején tisztes polgári állása is volt, nyolc évig ruhaipari technikusként dolgozott. Itt meglesheti őt.

--------------------------

Maisie Dee

Nagy-Britanniában ismert pornósztár, aki szintén a Trónok harcá-ban tűnt fel: három epizódban játszotta Daisyt, Kisujj egyik szexmunkását. A sorozat rajongóinak nagy örömére a színésznő a forgatási tapasztalatairól is beszámolt blogjában, amely egyébként nem nélkülözi a pikáns részleteket sem: karácsonyra például ingyen maszturbálós videót kaptak az olvasók.

--------------------------

Ginger Lynn

1983 és 1986 között készített pornófilmeket, állítólag éppen hatvankilencet, ami jól hangzik ugyan, de korántsem biztos, hogy pontos számot jelöl. Annak idején visszautasította, hogy tanúskodjék a fentebb bemutatott Traci Lords ügyében, így gyorsan le is tartóztatták adócsalásért, ő pedig kiszállt az iparból - 1999-ben azonban visszatért, bár ezután már csak négy ismert filmet forgatott. A közbenső időben szerepelt Metallica-klipben és az Amerikai pite negyedik részében is, és olyan szériákban kapott vendégszerepet, mint a New York rendőrei vagy a Skin.  

--------------------------

Veronica Hart

A hetvenes, nyolcvanas évek ismert pornósztárja, aki később olyan filmekben kapott kisebb szerepet, mint a Boogie Nights vagy a Magnólia. Feltűnt a Lady Chatterley szeretői című sorozatban, majd ugyanabban az évben (2001-ben) a Sírhant művek egyik epizódjában is: itt ő játszotta az egyik elhunytat, aki a Fisher család kezébe került - ironikus csavar a történetben, hogy itteni szerepe szerint is pornósztár volt, aki megpróbált játékfilmekbe is bekerülni, de mindig csak prostik vagy sztriptíztáncosnők szerepét osztották rá. Nézze meg a művésznőt ruhában!

--------------------------

Ashlyn Gere

Előbb játszott játékfilmekben, mint pornóban, de a nyolcvanas években forgatott mozijai (Evil Laugh, Creepozoids) még B-filmeknek is csak jóindulattal mondhatók. Csak a kilencvenes években kapott rá a pornóra, de testdublőrként is dolgozott például az Elemi ösztön-ben és a Tisztességtelen ajánlat-ban. Ez az évtized több tévés szerepet is hozott neki, feltűnt az X-akták és a Millennium egy-két epizódjában, valamint az Űrháború 2063 című sci-fi sorozatban. Itt megnézheti felöltözve.

--------------------------

Riley Steele

Fiatal, 1987-ben született pornósztár, aki csak 2008-ban kezdte a pályáját. Már 2010-ben feltűnt azonban a Piranha 3D című moziban, majd két, itthon még nem látott sorozatban is komolyabb szerepet kapott - ebből a Life on Top egy enyhébb erotikus széria pár, Manhattanben élő nőről, a The Girl's Guide to Depravity pedig egy vígjátéksorozat, melyben két lány téblábol a randizás világában. Itt is felbukkan, ruhában láthatjuk.

--------------------------

Vad Katalin

Michelle Wild néven még olyan filmekben játszott, mint a Kicsi csibék egyedül vagy a Pajkos nyelvecskék, és az első és a második Magyar Pornó Oszkár-díjat is megkapta. Körülbelül nyolcvan alkotás után, 2004 elején szakított az erotikus filmezéssel, de már előtte is megjelent két játékfilmben, a Jött egy busz-ban és a Nomen est omen-ben. A Jóban Rosszban című napi sorozatban hosszabb ideig is láthatták a nézők, ő játszotta a Janovics Ivett nevű nővért. Itt talál képeket a nővérkének öltözött művésznőről.