Balázs Klári nem ismeri a Neuroticot, Szulákék megint kiestek

a nagy duett
Vágólapra másolva!
A rock and roll az nem egy tánc, mondta Lakatos Márk A Nagy Duett-ben, mire a zsűriben ülő művésznő csak értetlenkedve nézett, zavartan pislogott. Kiesett a reaktivált Szulák Andrea és Papp Gergő.
Vágólapra másolva!

Vége felé közeledik a SuperTV2 első nagyobb show-ja, A Nagy Duett. A héten elhunyt Csézy nagymamája, a gyászoló énekesnő - Gesztesi Károllyal együtt - visszalépett a versengéstől, helyükre a produkció visszahozta a legutóbb elhullott Papp-Szulák párost.

A vasárnapi show-ban volt Ott várok rád a Hip Hop Boystól, Csavard fel a szőnyeget! a Hungáriától, majd a zsűri pontozása alapján kialakult egy lista, eszerint Papp Gergőék és Szabó Győzőék vezettek 30 ponttal, Cseke Katinka és Kökény Attila kullogtak leghátul 26 pontot összegereblyézve. Lakatos Márk egy Neurotic-sort idézett Balázs Klárinak, akinek láthatóan fogalma sem volt, miről beszél a stylist (akinek duettpárja, Bangó Margit amúgy csúnyán kiesett a ritmusból az első dal alatt).

Forrás: [supertv2

A show végére kiderült, hogy a másik három duó több néző voksot szedett össze, így újfent elbukott a Papp-Szulák páros, aki kisebbfajta rekord, nem sokan tudnak kétszer is kiesni ugyanabból a műsorból. "Mi itt nem győzni szerettünk volna, csak szórakoztatni. újra lehetőséget kaptunk, ettől mi lettünk gazdagabbak" - elemezte Szulák a második kiesést. Liptai gyorsan még promózta Az ének iskolájá-t, mondván, nem kell elbúcsúzni végleg az énekesnőtől, mert részt vesz a TV2-es gyerek tehetséggondozó műsorban is, majd bejelentette, hogy a jövő heti fináléban mindenki fellép, aki ott volt a második évad indulásánál.