Nagyot szólt Bartha Zsolt pofonja

barátok közt, rékasi károly
Vágólapra másolva!
Csak a Barátok közt hozott 1,5 millió nézőnél jobb eredményt a múlt héten, a második RTL-es Híradó is csak 1 millió 261 ezer nézőt ért el. A teljes lakosságnál nem fenyegeti semmi a szappanopera pozícióit, de a fiatalabb nézőknél nagy tempóban jönnek fel Joe, Lali és a többiek.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosság

17,5 százalékot ért el az RTL Klub, 15,3-at a TV2, miközben 9,7-re jött fel az M1 az év 15. hetében. A kisebb csatornák közül a Cool érte el a legjobb eredményt (4,2%), annak ellenére, hogy a sokáig rejtőzködő életmódot folytató Viasat3 négy új műsorral is előrukkolt a napokban. A legnézettebb újfent a Barátok közt volt, 1 millió 514 ezer követővel, megelőzve az RTL-es Híradó-t, az Éjjel-nappal Budapest-et és a Fókusz-t. A TV2 a Napló-val, a Családi titkok-kal, a Jóban Rosszban-nal és a Tények-kel ért el egymillió fölötti nézettséget. A Szombat esti láz döntője is felkapaszkodott a listára, 25. lett a sorban.25. lett a sorban: erről itt olvashat bővebben. Az M1 a Forma 1-es futammal, a Híradó-val és a Magyarország, szeretlek című vetélkedővel vétette magát észre a top 30-ban.

18-49

A reklámozóknak fontos célcsoportban 16,8 százalékkal zárt az RTL Klub, a főleg reggel erős TV2 13,6-ot jegyzett. A fiatalabb tévézőnél 5,6-ra nőtt az M1, a Cool pedig célcsoportban is elverte a Film+ csatornát és a Viasat3-at. A műsorok közt megint az RTL Klub szappanoperája végzett az élen, az Éjjel-nappal Budapest pedig beért másodiknak: mindkét napi sorozat 30 százalékos közönségarány fölött szállított a legnézettebb részével. A TV2 egy filmmel, A múmia - A sárkánycsászár sírja című alkotással került a dobogóra, ezt az RTl-en leadott Sherlock Holmes film és a Dr. Csont aktuális része követte. Hatodik lett a Forma-1, de 25 százalék körül ment A zöld íjász, A mentalista vagy a Szulejmán is.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel
Forrás: Nielsen Közönségmérés