Megvannak a magyar X-Faktor új mentorai, Alföldi is beszállt

2013.04.29. 20:03

Alföldi Róbert, Geszti Péter, Szikora Róbert és Tóth Gabi lesznek az RTL Klub műsorának mentorai.

Hosszú hónapok találgatása után kiderült, hogy Geszti Péter marad az X-Faktor zsűrijében, és miután az RTL hagyta a volt mentoroknak, hogy elegánsan lelépjenek, helyükre behozta Alföldi Róbertet, Szikora Róbertet és Tóth Gabit.

A korábbi mentorok közül előbb Malek Miklós jelezte, hogy részéről nincs tovább, ő rögtön a harmadik évad után bejelentette távozási szándékát. Minden ilyesféle tehetségkutató műsornak meg kell újulnia néha, és ez a zsűri cseréjével jár: Nagy Feró és Keresztes Ildikó is bejelentette később, hogy "elfáradt, átadja a helyét", de erős a gyanúnk, hogy a csatorna sem erőltette az újabb féléves szerződést.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Annyi előnyöm van, hogy a tapasztalataimat összesíteni tudom majd, és mivel tavaly nyertem mentoráltammal, idén is motivált leszek" - ígérte Geszti, Alföldi pedig arra lesz kíváncsi, hogy rá milyen hatással van az adott előadó. Szikora nem lesz kegyetlen: "a legendát fogom képviselni, nem leszek szőrösszívű zsűritag" - nyilatkozta a Fókusz-nak, Tóth Gabi pedig nagyon boldogan fogadta a felkérést. "Teljesen kész vagyok, ez még mindig álomszerű dolog. Megérte befektetni nagy mennyiségű munkát az elmúlt tíz évben" - kommentálta a döntést.

Mint megírtuk, eztán szombaton és vasárnap is lesz X-Faktor, illetve további változás, hogy zenekarok is jelentkezhetnek a 2013-as show-ra.

Mit gondol erről? Jó mentorok lesznek? Kit hiányol? Írja meg nekünk!