Megvannak a magyar X-Faktor új mentorai, Alföldi is beszállt

sztárok, Társra vágyik a színész-rendező, Alföldi Róbert
Vágólapra másolva!
Alföldi Róbert, Geszti Péter, Szikora Róbert és Tóth Gabi lesznek az RTL Klub műsorának mentorai.
Vágólapra másolva!

Hosszú hónapok találgatása után kiderült, hogy Geszti Péter marad az X-Faktor zsűrijében, és miután az RTL hagyta a volt mentoroknak, hogy elegánsan lelépjenek, helyükre behozta Alföldi Róbertet, Szikora Róbertet és Tóth Gabit.

A korábbi mentorok közül előbb Malek Miklós jelezte, hogy részéről nincs tovább, ő rögtön a harmadik évad után bejelentette távozási szándékát. Minden ilyesféle tehetségkutató műsornak meg kell újulnia néha, és ez a zsűri cseréjével jár: Nagy Feró és Keresztes Ildikó is bejelentette később, hogy "elfáradt, átadja a helyét", de erős a gyanúnk, hogy a csatorna sem erőltette az újabb féléves szerződést.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Annyi előnyöm van, hogy a tapasztalataimat összesíteni tudom majd, és mivel tavaly nyertem mentoráltammal, idén is motivált leszek" - ígérte Geszti, Alföldi pedig arra lesz kíváncsi, hogy rá milyen hatással van az adott előadó. Szikora nem lesz kegyetlen: "a legendát fogom képviselni, nem leszek szőrösszívű zsűritag" - nyilatkozta a Fókusz-nak, Tóth Gabi pedig nagyon boldogan fogadta a felkérést. "Teljesen kész vagyok, ez még mindig álomszerű dolog. Megérte befektetni nagy mennyiségű munkát az elmúlt tíz évben" - kommentálta a döntést.

Mint megírtuk, eztán szombaton és vasárnap is lesz X-Faktor, illetve további változás, hogy zenekarok is jelentkezhetnek a 2013-as show-ra.

Mit gondol erről? Jó mentorok lesznek? Kit hiányol? Írja meg nekünk!