Több magyar sztori lesz az Éjjel-nappal Budapestben

Vágólapra másolva!
Jelenleg még 80 százalékban az történik, mint a német Berlin, Tag und Nacht sorozatban, de egyre több hazai történetet írnak bele a hazai kreatívok.
Vágólapra másolva!

"Az idő előrehaladtával egyre több lesz a változás. Jelenleg 80 százalékban felel meg a sorozat az eredeti sztorinak, ez kezdetben 90 százalék volt, jövő ilyenkorra pedig szerintem már csak 50 százalék lesz" - nyilatkozta Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere a Marketing & Media lapnak az Éjjel-nappal Budapestről.

"Ami mindenképpen érdekes lehet, hogy az egyik szereplő hamarosan összejön majd egy nagyon gazdag férfival. Anélkül, hogy lelőném a poént, sok-sok botrányra, hisztériára, átverésre lehet számítani, amelyeken keresztül a nézők beleláthatnak majd a szeretőt tartó milliárdos és ártatlan áldozata viszonyába. Új állat is felbukkan, komoly károkat okozva a lakásban, sőt egy-két lakó testi épségében. Lalinak pedig lesz csaja, legalábbis egy időre" - árult el pár eseményt a producer.

A sorozat forgatása pár héttel előrébb tart, mint az adásba kerülő részek. Jó hír a rajongóknak, hogy szemben a Barátok közttel, a Jóban Rosszbannal ez a széria nem megy nyári pihenőre.