Szépen feljött Szulejmán

Vágólapra másolva!
A teljes lakosságnál már a második az RTL Klub török sorozata. Az év 28. hete nem hozott rekordokat, egyetlen műsor akadt, amely átvitte az egymilliós nézettséget.
Vágólapra másolva!

Csak 0,3 százalékponttal előzte meg riválisát, de az RTL Klub volt a legnézettebb hazai tévé az év 28. hetében, a TV2, az M1, a Cool TV előtt. A legtöbben – akárcsak egy héttel korábban – az Éjjel-nappal Budapestet követték, de ez is csak 1 millió 47 ezer nézőt jelentett (ennyi egy téli héten talán a tizedik helyre lenne elég). A Szulejmán a második, a Tények és a Fókusz előtt. Az 1 perc és nyersz ismétlésben is hoz 7-800 ezer nézőt, nyáron ezért sem adnak újabb és drágább vetélkedőket a csatornák. Ezúttal nem volt Forma-1, amely emelte volna a közmédia nézettségét, így az M1 legerősebb műsora, a Kékfény csak a 22. helyre ért be.

Top 20, teljes lakosság

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel Forrás: [origo]

A kereskedelmi célcsoportban a 14,4 százalékos RTL Klub nyert a 12 százalékos TV2 előtt. Az ötven éves kor alatt felnőtt korú nézőknél a Cool és a Film+ is megelőzte az M1-et, amely viszont legalább a Viasat3-at tudhatja maga mögött. Ebben a kategóriában is az RTL Klubos Éjjel-nappal Budapest nyert, megelőzve a Fókuszt és a Segítség, gyereket várok! című vígjátékot. Ezek után is RTL-es műsorok jönnek, a TV2 csak a kilencedik helyre volt jó az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovaggal, a Tények pedig a 11. pozícióban végzett.