Hisz a TV2 őszében a távozott programigazgató

Vágólapra másolva!
Kiss Péter szerint a nyár nézettsége valóban gyenge volt, de a TV2-nél több jó élmény érte, mint rossz. 
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, augusztus 27-én, az őszi évad indulásakor programigazgatót váltott a TV2. Kiss Péter távozott a nézettségi versenyben második helyen álló csatornától, a programigazgatóság közvetlen irányítását Ralf Bartoleit látja el.

„Sok minden kavarog az emberben egy ilyen váltás után; mégis sokkal több a jó érzés, mint a rossz. Szeretem a TV2-t, rengeteg élmény, felemelő pillanat, és kemény küzdelem volt ebben a 11 évben. Büszke vagyok a Jóban Rosszbanra, a Nagy Duettre, az Ezek megőrültekre, ami mind saját fejlesztésű műsor. Büszke vagyok az elindított kábelcsatornákra" – mondta a váltás utáni reggelen Kiss Péter az Origónak.

„És ugyan voltak kudarcok, a mostani nyár nézettsége is ezek közé tartozik, de igazi sikerek is. A dupla Jóban Rosszban, Az Ének Iskolája, a hosszú Tények, a tavaly indult SuperTV2, nem beszélve a FEM3-ról, ami az első számú női televíziós brand lett. Nagyszerű emberekkel dolgoztam együtt; sokat tanultam ebből az időszakból. A most következő őszi szezonban nagyon hiszek, és szívből drukkolok a sikeréért" – tette hozzá.