Stohl vállalta volna az X-Faktort

Vágólapra másolva!
Lilu és Istenes Bence kapta a negyedik hazai X-Faktor műsorvezetői feladatait, de korábban az RTL-nél számos műsorban látott Stohl András is vállalta volna a munkát.
Vágólapra másolva!

Stohl több kiemelt műsort is vezetett az RTL Klubon az elmúlt években, a Reggeli után a Survivor két szériájának volt az arca, a Való Világot is vitte, akárcsak a Szombat Esti Lázat. A csatornák rendszeresen készítenek felméréseket a volt és épp aktív képernyősökről, ezek alapos áttanulmányozása után döntenek: 2013-ban nem kapott műsort Stohl az RTL-en, Ördög Nóra helyére Lilu és Istenes Bence érkezett az X-Faktorba.

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem örültem volna, ha egy jó műsort vezethetek, például az X-Faktort, de valószínűleg úgy ítélték meg, erre a pozícióra jelen pillanatban nem én vagyok a legalkalmasabb. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Szomorkodni lehet, hiszen tényleg nagyon szerettem a televíziózást, és most úgy tűnik, onnan teljesen eljöttem, de nem lenne értelme. Inkább arra figyelek, mi az, amit teljes mellszélességgel fel tudok vállalni, és a Vígszínház ilyen" – nyilatkozta a Blikknek.