Még várnak a harmadik Éden Hotellel

Vágólapra másolva!
Egyelőre nincs döntés a Viasat3-nál az Éden Hotel sorsáról, de jön a ragyogó Vikingek című sorozat, a Bates Motel, és egy kiváló francia széria is.
Vágólapra másolva!

Médiainformációk szerint bő 400 millió forintba kerülne egy újabb Éden Hotel-évad, de a Viasat3 még nem döntött arról, hogy folytatja-e a valóságshow-t, amely az elmúlt évek egyik legjobban működő realityformátuma volt. Kockás hasú, izmos srácok és bikinis lányok nem konspirálnak tehát még egy darabig egy tengerparti, panamai luxusvillában, de sorozatok lesznek jócskán a csatornán.

Éden Hotel Forrás: Viasat

Leadja a Viasat3 a Vikingeket, egy hétvégi maraton keretében: a sorozat első évadjáról itt írtunk bővebben, a történelmi szériák (Róma, Borgiák, Tudorok) kedvelői számára kötelező darab. A Bates Motel is hamarosan érkezik, ez elvileg a Psycho című film sorozatos előzménye, de a jelenbe helyezve (itt olvashat róla többet).

A Visszajárók (Les Revenants) egy kissé lassú, de szép, érzelmes sztori, egy francia kisvárosban játszódik, ahová szépen lassan visszaszivárognak a pár éve elhunyt emberek (nem klasszikus, hörgő zombiként, hanem úgy, mintha mi sem történt volna, nem múlt volna el egy évtized). A széria szintén a Viasat3-ra jön, itt olvashat róla többet.

Jön még a 666 Park Avenue, egy korrekt horrorsorozat, nagy nevekkel. A nézettsége sajnos nem volt megfelelő az USA-ban, így pár rész után előbb jegelték, majd el is kaszálták. Lesz még egy premier, Az indíték (Motive), ez egy idei kanadai drámai sorozat, nyomozós. Az első évad 13 része már lement odaát, de készül a folytatás.

666 Park Avenue Forrás: ABC

A filmek terén az őszi szezonban is tematikus hetekkel készül a tévé, a címek közül pedig az alábbiakat érdemelnek figyelmet: Robin Hood (Russel Crowe-val), Legenda vagyok, Gladiátor, Hulk, Halálos iramban-filmek, Véres gyémánt, Múmia-trilógia, a Skorpió király-trilógia, Trója, Vissza a jövőbe-trilógia.

Jelenleg egy saját gyártású műsorról tudni, ez a Szerelem a láthatáron, ami szeptember 17-től látható a Viasat3-on minden kedden 21.25-kor. Ebben ismert nők próbálnak párra lelni.

A férfiasabb profilú Viasat6-on lesz az Alphas, a Defiance – Az ellenállás városa. Elindult az Amerikai Horror Story 2. évada, és a 3. évad is a Viasat6-ra érkezik a jövő évben. A tévén lesz még Grimm, ennek 1. évadát azonnal követi majd a 2. évad, jön a Redneck Island – Sörvájvör, illetve a Dan a világ ellen (Dan Vs). A Pankráció – A nyers erő mellé egy újabb harcművészettel foglalkozó műsorblokkot indítottak, ahol K-1 és kickbox-mérkőzések láthatóak vasárnap este.