Hajdu Steve: Ha kövér, humoros férfi kell, engem hívnak

Hajdu Steve
Vágólapra másolva!
Szexfüggő és irigy könyvelőnek kölcsönzi a hangját Hajdu Steve a Comedy Central felnőtteknek szóló nyers és faragatlan animációs sorozatában, az Archerben.
Vágólapra másolva!

„Ha kövér és humoros figurát kell szinkronizálni, valahogy mindig engem hív a szinkronrendező" – nyilatkozta újabb szinkronmunkája után Hajdu Steve, aki most Cyril Figgis könyvelőnek adja az Archer című sorozatban.

A könyvelő jellemét részben meg tudja érteni: „Amikor valami jó dolgot csinálok, mindig megkérem a kollégáimat, hogy csak a hátam mögött szidjanak, és ne szemtől szembe. Egyébként szerintem a színészeknek könnyebb dolguk van, hiszen kijátszhatják magukból a feszültséget, így végül megbocsájtanak egymásnak. Egy irodában valószínűleg nem tudják ezt így megoldani" - vélekedett a színész.

A munkával ellentétben, a magánéletben egyáltalán nem tartja magát féltékenynek. „Ez bizalom kérdése, szerintem nincsenek féltékeny és nem féltékeny típusú emberek. Nekem szerencsém van, mert a társammal megbízunk egymásban" - mondta a színész, aki éppen a Hatan pizsamában című darabot próbálja a Játékszínben.

A fenti képen Hajdu Steve és felesége Forrás: Red Lemon

Az Archer animációs vígjátékot a maga durva poénjaival immár a magyar nézők is láthatják a Comedy Centralon. Makranczi Zalán, Pikali Gerda, Hujber Ferenc, Rosta Sándor, Kiss Erika és Harsányi Gábor mellett a Törtetők Ari Goldjaként kiválót alkotott Hajdu Steve orgánuma is hallható a sorozatban.