Indulhat a Való Világ 6

Való Világ
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy elindítja a Való Világ hatodik szériáját az RTL-csoport, de még minden képlékeny.
Vágólapra másolva!

Elindítja a Való Világ hatodik évadját az RTL – írta a Blikk. Az Origo megkeresésére Kolosi Péter programigazgató sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt, mondván, csak akkor kommunikálnak egy műsort, ha az biztosan indul, és eljött az ideje. Rubin Kristóf kreatív producert is hívtuk, udvariasan hárította kérdéseinket.

Való Világ 5 Forrás: RTL Klub

A korábbi években remek nézettséget szállító valóságshow közönségét hónapok óta a realitynek tűnő, de valójában fikciós Éjjel-nappal Budapesttel szolgálja ki a csatorna, a műsor biztosan nyeri műsorsávját, így nézettség szempontból nem is lenne indokolt az elmozdítása. Az RTL II-re praktikus tenni a VV6-ot, amennyiben valóban elindul, de az RTL-csoport a jelen gazdasági helyzetben alaposan megfontolja, hogy kábeltévére tegyen-e egy sok százmilliós költségvetésű műsort – úgy, hogy a birtokában lévő Cool, Film+ és RTL II együtt is hoz annyi nézőt, mint a legfőbb rivális TV2.

Korábbi stábtagok is hallottak híreket a régi, 2002-es formátum feltámasztásáról, de csak folyosói pletyka szintjén, azaz döntés valószínűleg még nincs.