Hatalmas fórral indul Sebestyén és Vadon talkshow-ja

Vadon Jani, Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
A Vundersőn és zuperszexi nagyrészt élőben megy majd az RTL Klubon, a csatorna tervei szerint nem nyírja ki a Heti hetest, de közben ismert embereket hoz kellemetlen helyzetbe. A lehető legjobb felvetést kapja, csak élnie kell vele. 
Vágólapra másolva!

Az első élő X-Faktor eredményhirdető – azaz vasárnapi – adás után indul a Vundersőn és Zuperszexi Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, aminél kedvezőbb műsorsávot jelenleg nem találni a hazai televíziózásban, ugyanis várhatóan megörökli a várható 2, de akár 2,2 millió néző jó részét. Onnantól már csak arra kell törekednie a vasárnap éjszakában, hogy ne kapcsoljanak el, vagy ne aludjanak el a nézők.

Vadon Jani, Sebestyén Balázs Forrás: RTL Klub

Ezt egy összetettnek tűnő, számos elemből, blokkból álló műsorszerkezettel próbálja majd megtenni, derült ki a show mai, szűk körű sajtóbemutatóján. A műsor a tervek szerint „híralapú stand-uppal" kezdődik, ahol a két műsorvezető megvitatja a hét eseményeit. Politizálás nyíltan biztosan nem lesz, legfeljebb a trafiktörvényt vagy a közoktatás jelen állapotát ostorozza majd Vadon és Sebestyén.

Rangsorolják a hét bulvárhíreit, hazugságvizsgálóval faggatnak pár celebet, vetélkednek velük: a jelenlévőknek lejátszott munkapilotban feltűnt Tóth Gabi, Németh Kristóf, két szereplő az Éjjel-nappal Budapestből – de a produkció részéről menten jelezték, hogy ezek csak egy júniusban felvett próbaadás jelenetei, nem mennek képernyőre, és a díszlet sem lesz olyan szegényes.

A vendégnek nem lesz mindig jó

Az Origo kérdésére Sebestyén Balázs elmondta, hogy nem szívesen csinált volna több műsort, inkább egyet, de azt teljes emberként. „Félgőzzel nem érdemes nekivágni. Én nem konferanszié, műsorvezető akartam lenni egy show-ban, hanem magamat szeretném belevinni egy műsorba. Ennek most jött el az ideje, és ez az a talkshow, amelyet korában is tervezgettem" – jelezte.

Kérdésünkre, miszerint nem nyírja-e ki a szintén vasárnap esti sávban lévő, RTL II-n futó Heti hetest a Vundersőn és Zuperszexi, Kolosi Péter elmondta, hogy csak részben futnak majd egymás ellen, amúgy pedig az kicsit öregesebb nézőközönségnek szól. Rákérdeztünk arra is, hogy folyamatos keresztpromóció várható-e, azaz mindig lesznek-e ÉNB- vagy Barátok közt-szereplők a talkshow-ban, de nemleges választ kaptunk: állítólag csak azért nem hívnak vendéget, mert reklámozni kell, a cél az, hogy érdekes legyen. „Az a lényeg, hogy a néző érezze jól magát, ne a vendég. A sablonkérdéseket és a betanult válaszokat is elfelejthetjük" – mondták a produkció részéről.

A műsor egyelőre decemberig fut, utána megvizsgálja az RTL-es vezetés, és akkor döntenek arról, legyen-e télen, tavasszal.