Horror lett a Jóban Rosszban

Jóban Rosszban
Vágólapra másolva!
Rémálmok gyötrik Mihályfi Balázst, pontosabban az általa alakított Konrádot, aki kénytelen élete szerelmének hamvait új helyre költöztetni. A Jóban Rosszban története szerint a lövöldözések áldozataként elhunyt Zsuzsanna a doktor álmában kikel sírjából, így megy át zombis horrorba a szappanopera.
Vágólapra másolva!

A Zsuzsannát alakító Szalai Mariann számára új jelenetekben tér vissza a Jóban Rosszban sorozatba. „A pályafutásom során első alkalommal ástak be a földbe. Szerencsére profin előkészített terepen forgattunk, így a hűvös idő ellenére sem fáztam. Körbetekertek fóliával, és teljesen elfedték a testem, még a fejem is be volt takarva avarral. A hatás fokozása érdekében pedig sápadtra maszkíroztak, és a hajamat is bekócolták" – mesélte a TV2-nek.

Forrás: TV2

„Félelmetes és nyomasztó élmény volt, de nagyon jól érzetem magam, hiszen újra találkozhattam a stábbal, ráadásul Balázs is rendkívül kedves partner számomra. Újraéledt számomra az egész történet, ami oly közel áll hozzám, és persze picit szomorúsággal töltött el, hogy meg kell válnom tőle" – tette hozzá.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Forrás: TV2