Vágólapra másolva!
Garas Krisztina nyolcmillió forinttal foglalta el a bajnoki széket, kilencet vitt haza a hétfő este adása került műsorban. Ez az egyik legmagasabb nyeremény A következő! történetében.
Vágólapra másolva!

A játékidő letelte előtt egy másik versenyző is az övévevel megegyező összeget gyűjtött össze, így párbajra került sor: „Nem ragadtam meg a válaszadás lehetőségét, mert egyrészt nem voltam teljesen biztos a megoldásban, másrészt pedig bíztam abban, hogy az ellenfelem – fiatal korára való tekintettel – nem fogja tudni a helyes választ" – emlékezett vissza Krisztina, aki jól taktikázott, így ő vehetett rész a végjátékban a 8+1 millió forintért.

Gundel Takács Gábor Forrás: MTVA

„Eddig majdnem mindegyik adást figyelemmel kísértem és igyekeztem tanulni a bajnokok taktikáiból, valamint a felvétel előtti eligazítás is sokat segített. Végül azt a módszert választottam, hogy nem figyeltem semmi másra, csak Gundel Takács Gábor kérdéseire, nem akadtam meg, ha hibáztam, így sikerült elkapnom a játék ritmusát" – meséli a végjátékról, amit 180 másodpercen belül teljesített, így kilencmillió forinttal lett gazdagabb.