Fiala és Puzsér egy színpadon

Vágólapra másolva!
Negyedszerre rendezik meg a Média Korrektúra Konferenciát november 21-22-én Balatonalmádiban, a hazai nagyobb tévétársaságok vezérigazgatóival, főszerkesztőkkel. Témák közt a hírműsorok valóságtartalma, a mobiltechnológiák, a digitális átállás, a sztárcsinálás - többek közt.
Vágólapra másolva!

A negyedik Média Korrektúrán, november 21-22-én, Balatonalmádiban több aktuális kérdésekre próbálnak választ kapni a meghívottak: össze lehet-e rakni a hírekből a mai magyar valóságot? Létezik egy elhallgatott Magyarország? Hogyan történik a későbbi tévésztárok kiválasztása? Miért ennyire keserűek és destruktívak az internetes hozzászólások?

A magyar médiavilág hagyományos, az NMHH által támogatott eseményén a kereskedelmi és közmédia hírigazgatói, főszerkesztői igyekeznek választ adni ezekre a kérdésekre. A médiaeseményen bemutatkozik a közmédia új vezére, Dr. Szabó László Zsolt. A Média Korrektúra történetében először ül egy pódiumra az MTVA vezére a műsorszolgáltatók főnökeivel.

A konferenciát dr. Karas Mónika, az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitja. A Média Korrektúra pódiumbeszélgetéseit Barabás Éva (RTL Klub) és Csermely Péter (Magyar Nemzet, Hír TV) vezeti, a szokásos stand-up körítést ezúttal Kovács András Pétertől kapják a megjelentek. Negyven percben Fiala Jánost és Puzsér Róbertet is összeeresztik a szervezők.

További információ, jelentkezés: www.korrektura.hu