Megjelent Zámbó Jimmy szelleme, Szinetár felismerhetetlen volt

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár újabb adásából kis híján kihullott Biga, de végül a Voice-ban visszatért egykori gyereksztárra, Nikára szavaztak kevesen, ő búcsúzott. Több énekesre rá sem lehetett ismerni, a sminkmesterek is jól dolgoztak.
Vágólapra másolva!

A zsűri Bigát tette az utolsó helyre, 30 ponttal kullogott a lista végén, noha remekül teljesített: a zsűri kritikája szerint nyomasztóan nézett ki Geri Halliwellként, de nem ő találta ki, hogy hiányos öltözékű nőt alakítson. Szandi rémisztően hatott Pataky Attiláként és Varga Viktor Zámbó Jimmy-interpretációja is alkalmas volt alsós gyermekek ijesztgetésére, de a nézők közt dekkoló Árpy ütemesen és boldogan bólogatott, majd jelezte, tetszett neki a show. Nótár Mary és a Nagy Ferót imitáló Szinetár Dóra viszont maximális pontszámmal álltak a lista élére, utóbbi a képen látható:

Ő nem Nagy Feró, hanem Szinetár Dóra Forrás: [origo]

Felléptek a TV2 tavaszi sikerműsora, Az ének iskolája gyerekei, Abba-dalokat énekeltek, Liptai csillogó szemmel, elragadatva nézte őket, kijött belőle az anyai ösztön. A fellépés után Friderikusz bejelentette azt, amit a tévéiparban dolgozók már tudtak, de a nagyközönség nem: 2014 tavaszán visszatér a gyerek-tehetségkutató. Úgy tudjuk, Hajós biztos marad tanító, de a többiekkel is nagyrészt elégedett volt a stáb.

A nézői szavazatok összegzése után a Stevie Wondert alakító Nika esett ki, Biga állt még mellette a végén. Jövő héten Feke Pál Kozsóként produkálhatja magát, Biga D. Nagy Lajosként énekelhet Bikini-slágert, Szandi pedig Csepregi Éva jellegzetes kis sikkantásait és a szőke sörény dobálását gyakorolhatja. Szinetár Dóra Bangó Margitot kapta, Bereczki pedig Mester Tamás bőrébe bújhat.