Egykori Barátok közt-szereplő a Jóban Rosszbannál

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
Fésűs Nelly egy nemzetközi modellt alakít a TV2 szappanoperájában, aki leveteti melleit.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban történései szerint a sikeres modell, Perger Éva nagy eséllyel mellrákra való hajlamot örököl, így prevenciós jelleggel mindkét mellét leveteti. A modellt alakító Nelly az elmúlt hónapokban sajnos nem csak a sorozatban, de a magánéletben is közel került a súlyos betegséghez.

Forrás: TV2

„A masztektómia egy nagyon komoly döntés, annak ellenére, hogy ma már korrekciós műtétek sokat segíthetnek. Szerintem kívülállóként senki sem tudhatja, hogy hasonló helyzetben mi a helyes döntés, és nem is lehet ebben állást foglalni. Ha az életemet menthetném meg ezzel, vagy a gyermekemért tenném mindezt, akkor biztosan alávetném magam. Sajnos jobban megviselt a szerep, mint vártam, mivel egy barátnőmnél éppen pár hónapja diagnosztizáltak mellrákot." – mesélte a TV2-nek Fésűs Nelly, akinek a családjában szerencsére nem volt hasonló eset.

Forrás: TV2

„Nagyon örültem a csatorna felkérésének, otthonosan éreztem magam, hiszen sokakat már ismertem a csapatból. Madár Verával többször is játszottam már együtt, de Gazdag Tibit és Legerszki Krisztit is ismertem, ráadásul a történet szerint velük forgattam a legtöbbet. Teljesen más, mint a színpad, de éppen ettől izgalmas" – mondta a színésznő, aki jelenleg Tatabányán, a La Mancha lovagja című színdarabban is játszik. Fésűs évekkel ezelőtt a Barátok közt-ben is szerepelt, Berényi Miklós szeretője volt a sztoriban, karaktere később börtönbe került.