Ejtették Puzsér feljelentését, durvul a szócsata

Vágólapra másolva!
Pár napja szokatlan vehemenciával esett egymásnak Puzsér Róbert és Hajdú Péter, napi szinten üzennek egymásnak, és szórakoztatják követőiket a Facebookon. A kritikus feljelentette a Frizbi producerét, de az ügyet ejtették.
Vágólapra másolva!

Puzsér Róbert már korábban is gyakran támadta cikkeiben és Facebook-posztjaiban a TV2-nél producerkedő Hajdú Pétert, aki korábban csak szórványosan válaszolgatott. A levelezés pár napja látványosan felgyorsult, a felek majdnem napi szinten foglalkoznak a másik gyalázásával. Puzsér egy december végi írásában Hajdút szarkupacnak, gátlástalan pszichopatának és civilizációs ártalomnak nevezte, utóbbi január elején azzal vágott vissza, hogy ellenfelének az irigységtől fekélyes és torz a lelke, miközben egy antitelevíziós gyökér.

Eztán Puzsér január 4-én arról írt, hogy Hajdú zavarosan makog, miközben egy gennyes kelés a civilizáció testén, majd azóta két újabb posztban osztotta a volt névshowr-ost. Hajdú január 4-én már alávaló szarházinak, elfuserált képződménynek nevezte a kritikust, akinek hájas, nagy valagát szét kellene rúgni. Még január 6-án délben is posztolt egy írást: „Sokan szemrehányást tettek, hogy miért reagálok a gyalázkodásokra. Nem kell semmilyen mögöttes szándékra gondolni, a válasz egyszerű: most volt kedvem" – áll a szövegben.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy megmaradnak-e a verbális attakok szintjén, vagy perelnek. Puzsér feljelentette már a producert, de az ügy elsikkadt. „Miután telefonon megfenyegetett, feljelentettem a rendőrségen. Bizonyíték is volt arra, hogy ő telefonált, a kapitányságon visszaellenőrizték a hívást a vallomásomban szereplő időpontban. Ezután egyszer csak elvették az ügyet a XI. kerületi kapitányságtól, és informálisan tájékoztattak, hogy átkerült valamiféle celebkapitánysághoz, ahová a híres emberek ügyeit szokták irányítani. Onnan aztán nemsokára kaptam egy végzést, mely szerint megszüntették az ügyet. Nem mondhatom, hogy el lennék ragadtatva a jogbiztonságtól, ami ebben az országban uralkodik. Legalábbis gyanakszom, hogy Hajdú kiváló politikai kapcsolatai – például Habony Árpádhoz fűződő közismert haversága – szerepet játszottak abban, hogy a hatóság eltussolta a fenyegetőzését – válaszolta az Origo megkeresésére Puzsér Róbert.

Hajdú Pétert elértük, de Puzsér Róberttel kapcsolatban nem kívánt semmit mondani.