Lecserélhet két szereplőt a Való Világ

Józsi, VV6
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy beköltözik két új játékos a VV-villába, azonban ez két szereplő távozását is jelenti.
Vágólapra másolva!

Sokan 12 játékosra számítottak a Való Világ hatodik évadjában: ennyi hely van a fotóknak a honlapon, és általában páros számú beköltöző volt a korábbi évadokban is, hogy egyenlő legyen a fiú-lány arány. Ezúttal azonban 11 beköltöző után már nem ment be senki a villába, három napja változatlan a létszám, azaz azt hihetik a tévézők és a szereplők, hogy lezárult a reality első szakasza.

Józsi csak a kinti nője után sóvárog, ez kevés lesz hónapokig Forrás: RTL sajtóklub

Úgy tudjuk, hogy felmerült az ötlet, hogy két játékost lecseréljenek (ezt a produkció nem erősítette meg). Ha megvalósul a terv, nyilván napokon belül, akkor a távozó két ember helyére két új jönne, így lenne 11-es a mezőny újfent. Ez később már csak csökkenne – bár, azáltal, hogy a VV az RTL saját formátuma, bármikor változtathat rajta.

A két szereplő lecserélése sem lenne teljes szokatlan. Az ötödik évadban beköltözött egy Melinda nevű lány az amazon kategóriában, illetve egy Bandi nevű ifjonc, aki szűz fiúként próbált érvényesülni. Szereplésük nem győzte meg a nézőket, két hét után már csomagolhattak is, porosodó emlékeink szerint az ügyvédnő Eszter és Shadi költöztek be a helyükre.